MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar 348. bölüm Kanal D'de ekrana geldi

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar son bölümüyle izleyenleriyle buluşmaya devam etti. Arka Sokaklar 348. bölümde ekip gelen şikayet üzerine bir fuhuş çetesinin peşine düştü.

Arka Sokaklar 348. bölümde aksiyonlu sahneler eksik olmadı ve izleyici ekran başına kitledi. Son bölümde, ekip fuhuş şebekesini çökertmek için harekete geçti. Olayların ardı arkasının kesilmediği Arka Sokaklar son bölüm 28 Kasım Cuma akşamı izleyici karşısına çıktı.

Arka Sokaklar 348. bölümde Ekip, bir fuhuş şebekesini çökertmek için harekete geçti. Haluk cezaevindeydi. Feray ve Ceren, Deniz'de yaşamaya başladı. Seda artık Ankara'ya dönmeye karar verdi. Ama Onur'un doğum günü sebebiyle birkaç gün daha gidişini uzatmaya karar verdi. Onur, doğum günü kutlamayı sevmeyen biriydi.Arka Sokaklar son bölümde Ece, Onur ile birlikte başbaşa doğum gününü kutlamaya karar verdiler. Onur için sürprizi vardı. Çok güzel bir akşam geçirdiler ancak Seda karşılarına çıkınca işler değişti.

Anna ve Elena, Bahri'nin randevu evinde çalışıyordu. Elena hamileliğinin son zamanlarındaydı ve sancısı vardı. Arka Sokaklar son bölümde Bahri pisliğin teki olduğu için, kadının rahatsızlığını umursamadı. Anna, ablasını o halde bırakıp müşteriye sunuldu. Kız adamın kafasına darbe indirip polise haber verdi. Aylin gelen anons üzerine, ekip oraya yetişene kadar, müdahale etmeleri amacıyla en yakındaki ekibi gönderdiler. En yakındaki ekip ise Önder ve Halit'ti. Ekip olay yerine geldiğinde Bahri pılını pırtısını toplamış, kızları da alıp kaçmıştı.

Polise ihbar ettiği için Anna'nın Bahri'nin elinden çekeceği vardı.Arka Sokaklar 348. bölümde ekip randevuevi sahibi Bahri'nin peşine düştü. Bahri yeni mekanına yerleşti. Kendisine casusluk yapan Önder ve Halit'i de görmeyi ihmal etmedi. Elena'nın sancıları dinmeyince, Bahri ebe kadın Havva'yı çağırdı. Elena'nın bu şartlar altında doğum yapmasının riskli olduğunu söyledi. Arka Sokaklar son bölümde Bahri'nin bu durum umurunda değildi. Önemli olan tek şey bebeğin sağ salim doğmasıydı. Çünkü Bahri, aynı zamanda doğan bebekleri, çocuğu olmayan zengin ailelere satıyordu.Arka Sokaklar son bölümde Aylin'in ameliyat günü geldi. Suat, refakatçi olarak onun yanında kaldı. Tüm ekip bir arada Aylin'i ameliyathaneye kadar götürdüler. Aylin büyük bir moral ile ameliyata girdi. Bu destek Aylin'i az da olsa rahatlattı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler