MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arka Sokaklar son bölümde Melek kaçırıldı

Arka Sokaklar 371. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Arka Sokaklar son bölümünde Turan, yeğenleri Fatih ve Okan' la birlikte Tunç'u darp ettikten sonra Melek'i kaçırmayı başardı.

Kanal D ekranlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 371. bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Suçla ve suçlularla mücadelesini tüm hızıyla sürdüren ekip, Arka Sokaklar son bölümüne Melek'in kaçırılması damga vurdu. Dizinin en eğlenceli sahneleri ise Emniyet balosuna katılacak. Suat'ın elbise arayışıyla Hüsnü'nün delirdiği anladı. Her hafta farklı maceraları ekrana taşıyan Arka Sokaklar 371. bölümüyle 22 Mayıs Cuma akşamı Kanal D'de ekrana geldi.

ARKA SOKAKLAR 371. BÖLÜM ÖZETİ

Turan, yeğenleri Fatih ve Okan' la birlikte Tunç'u darp ettikten sonra Melek'i kaçırmayı başardı. Turan'ın yeğeni Meleğe zarar vermesi söz konusu bile değildi. Tek amacı, rahmetli kardeşinin kızına sahip çıkmaktı.Tunç ise hemen babasını arayıp durumu haber verdi. Turan'da yeğeni Meleği, bir türlü çocuğu olmayan boşandığı eski eşi Gonca'ya götürdü ve Gonca'ya bundan sonra Meleğe kendi evlatlarıymış gibi bakacaklarını söyledi. Ekip, Sedef'e duyurmadan Melek'i kurtarmanın peşine düştü.

Öte yandan, Emniyetin bu yıl ki balosuna Rıza baba ve ekibi de davet edildi. Ekibin bayanlarını bir heyecan sarmış elbise arayışlarına başladılar. Erkekler için sıradan bir durum olduğu için çok ilgilenmedi. Suat'ın elbise arayışı özellikle Hüsnü'yü fazlasıyla delirtiyordu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler