MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arkadaşım Hoşgeldin 35. bölümü izleyiciyle buluştu

Kanal D'nin kahkaha dolu programı Arkadaşım Hoşgeldin 35. bölümü ekrana geldi. Her hafta yeni bir skeçle izleyiciyle buluşan Arkadaşım Hoşgeldin son bölümünün konuğu şarkıcı Yaşar oldu. Yaşar 35. bölümde otele gelen havalı bir müşteriyi canlandırdı.

Arkadaşım Hoşgeldin son bölümü Kanal D ekranlarından sevenleriyle buluştu. Arkadaşım Hoşgeldin'in bu haftaki konuğu ise ünlü şarkıcı Yaşar oldu. Arkadaşım (Tolga Çevik), Ezgi (Ezgi Mola), Minik (Özer Atik) ve Yönetmen (Fırat Doğu Parlak)'ın maceraları tüm hızıyla devam etti. Kanal D ekranlarından sevenleriyle buluşan Arkadaşım Hoşgeldin'e bu hafta şarkıcı Yaşar konuk oldu.

Yönetmen'in talimatlarıyla Arkadaşım ve Ezgi'nin doğaçlama olarak skeçler yaptığı bu eğlenceli programde Arkadaşım kılıktan kılığa girerek izleyiciye keyifli bir akşam yaşattı. Arkadaşım ilk başta otelde cankurtaran oldu. Daha sonra ise yönetmen Arkadaşım'ı postacı yaptı. Arkadaşım Hoşgeldin son bölümü ekrana geldi.

Arkadaşım Hoşgeldin 35. bölümün ilk yarısında Arkadaşım Yönetmen'den gelen direktifler üzerine bir otelde cankurtaran olarak çalışmaya başladı. Zamanla da, otelin sahibesine aşık oldu. Aşkını ilan da etti. Ancak tam her şey yolunda derken, otele çok havalı bir müşteri olarak Yaşar geldi, Yaşar tüm ilgiyi üzerine toplayınca Arkadaşım ikinci planda kaldı. Yaşar'ın yanında "Arkadaşım"ın mesleği bile etkisini yitiriverdi. Buna bozulan Arkadaşım, Arkadaşım Hoşgeldin son bölümde ortalığı ayağa kaldırdı.

Arkadaşım Hoşgeldin 35. bölümün ikinci yarısında ise yönetmen Arkadaşım'ı, postacı yaptı. Sevgilisinden mektup bekleyen birinin evine yolu düşen Arkadaşım, farkında olmadan yine içinden çıkılması zor işlere karıştı. Çünkü Arkadaşım'ın getirdiği mektup bir ayrılık mektubuydu..

Vitrin


En Çok Aranan Haberler