MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arkadaşım Hoşgeldin son bölüme Mete Horozoğlu konuk oldu

Kanal D'nin eğlenceli programı Arkadaşım Hoşgeldin son bölümde Mete Horozoğlu'nu konuk etti. Arkadaşım Hoşgeldin 34. bölümde Arkadaşım önce bir bahçıvan, sonra da bir oto yıkamacıyı canlandırdı.

Arkadaşım (Tolga Çevik), Ezgi (Ezgi Mola), Minik (Özer Atik) ve Yönetmen (Fırat Doğu Parlak)'ın maceraları tüm hızıyla devam etti. Kanal D ekranlarında her hafta izleyicilerle buluşan ve kahkaha dolu anlar yaşatmayı başaran Arkadaşım Hoşgeldin 34. bölümüyle izleyicilere keyifli bir akşam yaşatmaya devam etti. Programa bu bölümde başarılı oyuncu Mete Horozoğlu konuk oldu. Yönetmen'in talimatlarıyla Arkadaşım ve Ezgi'nin doğaçlama olarak skeçler yaptığı bu eğlenceli programın ilk kısmında Arkadaşım bahçıvan oldu. Ardından ikinci kısımda ise bir oto yıkmacısı rolüne büründü. Arkadaşım Hoşgeldin son bölümüyle 10 Aralık akşamı saat 23.00'da Kanal D'de ekrana geldi.

Arkadaşım Hoşgeldin 34. bölümün ilk kısmında Arkadaşım Yönetmen'den gelen talimat üzerine zengin bir çiftçinin bahçıvanlığını yapmaya başladı. Oğlu ile birlikte işini yapan Arkadaşım'ın başına yine hiç umulmadık işler açıldı. Bu bölümde Mete Horozoğlu ise zengin çiftçi rolünde seyirci karşısına çıktı ve kendisini hem eğlenceli hem de tuhaf bir maceranın içerisinde buldu.

Eğlence bu kadarla bitmedi. Arkadaşım Hoşgeldin son bölümün ikinci kısmında bu kez Arkadaşım oto yıkamacı rolüne girdi. Hayalleri olan ve bu hayali bir otomobil olan Arkadaşım, Yönetmen'in müdahaleleriyle yine kendini ilginç işlerle uğraşırken buldu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler