MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arkadaşım Hoşgeldin Kanal D'de ekrana geldi

Tolga Çevik, Ezgi Mola, Minik ve Yönetmen'in arasındaki diyaloglarla izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. Arkadaşım Hoşgeldin son bölümde Arkadaşım, Mine Tugay'dan aşk ve evlilik üzerine tavsiye aldı.

Başrollerini Tolga Çevik ve Ezgi Mola'nın paylaştığı Arkadaşım Hoşgeldin yine bomba gibi bir bölümle ekrana geldi. İzleyenleri gülme krizlerine sokan komedi programına bu hafta güzel oyuncu Mine Tugay konuk olarak katıldı ve eğlenceye dahil oldu. İzleyenlerine keyifli bir akşam geçirten programın bu bölümünde Arkadaşım önce ekipten arkadaşlarıyla yapışık ikizleri canlandırdı ardından ise 70'li yılları günümüze taşıdı. Arkadaşım Hoşgeldin 30. bölüm dün akşam saat 23.00'da Kanal D'de ekrana geldi

Arkadaşım Hoşgeldin yeni bölümde Arkadaşım bir nakliyeci oldu ancak bu öyle sıradan bir nakliyeci değildi. Yapışık ikiz olan Arkadaşım bu rol için ekip arkadaşlarından yardım aldı.

Öte yandan programın ikinci kısmında ise 70'li yıllara gidildi ve bu bölümde Arkadaşım Hoşgeldin ekibine Mine Tugay konuk oldu. Çapkınlık yapmak isteyen Arkadaşım bu işi eline yüzüne bulaştırdı ve evliliği hakkında Mine Tugay'dan tavsiyeler aldı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler