MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arkadaşım Hoşgeldin son bölümü Kanal D'de yayınlandı

Arkadaşım Hoşgeldin 31. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. İzleyiciler yine kahkahaya doydu. Arkadaşım Hoşgeldin son bölümüne Suzan Kardeş konuk olarak katıldı, programda keyifli anlar yaşandı.

Başrollerini Tolga Çevik ve Ezgi Mola'nın paylaştığı Arkadaşım Hoşgeldin 31. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Her hafta yayınlanan bölümleriyle izleyiciyi kahkahaya boğan eğlenceli programa bu kez ekipten biri konuk oldu. Suzan Kardeş. Programda bu hafta Arkadaşım ilk bölümde kıskanç bir abi olurken, ikinci kısımda ise başarılı bir cerrahı canlandırdı. Merakla beklenen Arkadaşım Hoşgeldin son bölümü 23.00'da her hafta olduğu gibi yine Kanal D'de ekrana geldi.

Arkadaşım bu hafta izleyenlere sihirli bir dünyanın kapılarını araladı. Ardından doktorluğa kollarını sıvayan Arkadaşım sahnede ise Suzan Kardeş'i konuk etti. Arkadaşım Hoşgeldin son bölümde yıllardır ekiple aynı sahneyi paylaşan ancak kamera arkasında görev yapan Suzan Kardeş, bu kez kameranın önüne geçti. Programın ilk kısmında Arkadaşım kıskanç bir abi karakterini oynadı. Kız kardeşinin erkek arkadaşıyla tanışan Arkadaşım'ın hayatı kız kardeşinin sevgilisinin sihirbaz çıkmasıyla birden bire renklendi. Kardeşinin sevgilisi ise Arkadaşım'ı etkilemek için hünerini sergiledi. Bu durum Arkadaşım'ı yine olmadık işlerin içerisine soktu..

Arkadaşım Hoşgeldin 31. bölümün ikinci kısmında ise Arkadaşım bu kez başarılı bir cerrah oldu. Ancak aksilik bu ya, Arkadaşım bu kez ameliyat ettiği hastanın vücudunun içerisinde cep telefonunu unuttu ve bu hatasını telafi etmek için zorlu bir ameliyata girişti. Ancak bu ameliyatta Arkadaşım'ın başına gelenler Arkadaşım Hoşgeldin son bölüm izleyenlerini kahkahaya boğdu..

Vitrin


En Çok Aranan Haberler