MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Arrow 3. sezon 22. bölüm fragmanı meraklandırdı

CW kanalının her hafta büyük bir merakla beklenen Arrow 3. sezon 22. bölüm fragmanı yayınlandı. Arrow 3.sezon "This Is Your Sword" isimli bölümde Al Sah-Him, "Şeytanın Varisi'nin emri üzerine, Nyssa ile evlenmek zorunda kalacak.

The CW Kanalında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Arrow 3. Sezon yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Arrow 3. Sezon 22. bölümde Al Sah-Him, Nyssa ile evlenecek mi? Oliver Queen kimliğini kaybetmeye devam edecek mi? Dizinin yeni bölümü pek çok soru işaretiyle ekranlarda olacak. Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Willa Holland gibi isimlerin yer aldığı, 2012'den beri izlenme rekoları kıran Arrow 3. Sezon 22. bölümü 6 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak.

AL SAH- HİM NYSSA İLE EVLENECEK

Arrow 3. sezon 22. bölümde Nanda Parbat'ta geçirdiği günler Oliver Queen kimliğinin gittikçe kaybolmasına sebep olurken, Arrow Al Sah-Him olarak yine zorlu bir kararın pençesinde kalacak.

Nanda Parbat'ta geçirdiği günler Oliver Queen kimliğinin gittikçe kaybolmasına sebep olurken, Arrow Al Sah-Him olarak yine zorlu bir kararın pençesinde kalır. Ra's Al Ghul'un kızını Starling City'den Nanda Parbat'a getiren Al Sah-Him, "Şeytanın Varisi'nin emri üzerine, 6 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak "This Is Your Sword" isimli bölümde Nyssa ile evlenmek zorunda kalacak. Tabii, bu düğün nasıl gerçekleşecek, öncesinde ve sonrasında neler olacak bilinmez ama Arrow'un yeterince karışık olan gönül ilişkilerine bir yenisi daha eklenecek gibi görünüyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler