MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İşte Aşk Yalanı Sever 1. bölümünde yaşananlar

Fox TV'nin tanıtımlarıyla dikkat çeken dizisi Aşk Yalanı Sever 1. bölümüyle 4 Nisan Pazartesi günü ekranlara "merhaba" dedi. İlk bölümüyle tam not alan dizi renkli sahneleriyle adından söz ettirdi. Aşk Yalanı Sever 1. bölümünde yaşananlar ve daha fazlası haberimizinde detayında!

Pazartesi akşamları eğlenceli bir dizi izlemek isteyenler dikkat! Aşk Yalanı Sever 1. bölümüyle ekranlara "merhaba" dedi. Yaşlı dedesinin son isteğini gerçekleştirmek isteyen torunu, diğer torunu aramak için uğraş verir ancak başaramadı. Dedesini mutlu etmek isteyen Ferit, bunun üzerine farklı bir yola başvurmak için harekete geçti ancak bu yolda sürprizler onu bekliyordu. Usta isimlerle genç isimlerin harmanlandığı kadrosu ile Aşk Yalanı Sever dizisi iyi bir başlangıç yaptı ve izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Aşk Yalanı Sever 1. bölümü 4 Nisan Pazartesi akşamı saat 12.00'da ekrana geldi.

HER ŞEY DEDE İÇİN

Komedi türündeki Aşk Yalanı Sever dizisinde artık hayatının son demlerini yaşayan Hüseyin Koçoğlu, yaşamı boyunca sahip çıkamadığı torunu Ece'nin bulunmasını ve ona artık sahip çıkmayı istedi. Bunun için torunu Ferit'i görevlendirdi. Ferit her şeyi yapsa da işler o kadar kolay değildi ve Ece'yi bulamadı. Dedesini üzmek istemeyen Ferit bunun üzerine sahte bir torun ayarladı ancak olaylar beklediği gibi gelişmedi.

Mia Yapım tarafından hazırlanan dizinin yapımcılığını Banu Akdeniz üstleniyor. Ödüllü yönetmen Murat Düzgünoğlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu ise Fethi Kantarcı, Saygın Delibaşı ve Barkın Şenüren'den oluşan ekip hazırlıyor.

İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Merakla beklenen Aşk Yalanı Sever'in ilk bölümünde dededi Hüseyin Koçoğlu'nun isteği üzerine torunu Ece'yi arayan Ferit, aradığını bulamadı ve dedesini mutlu etmek için masum bir yalan üretti. Öte yandan babasının borcunu ödemek isteyen Peri Aslan'ın yolu Ferit'le kesişti ve birbirlerinden nefret etmelerine rağmen çıkarları doğrultusunda anlaşırlar ancak burada devamlılığı sağlamaları gerekmekteydi. Peki başarılı olabildiler mi?

Dizinin oyuncu kadrosunda; Buse Aslan, Eren Hacısalihoğlu, Arif Erkin, Ünal Silver, Zuhal Yalçın, Murat Okay, İlhan Şeşen, Yeşim Gül, Makbule Müezzinoğlu, İsmail Ege Şaşmaz, Savaş Alp Başar, Ecem Uzun yer alıyor. Ayrıca bir de Mario dizinin kadrosunda yer alıyor.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler