MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Yeniden 11. bölüm izleyicisiyle buluştu

Fox ekranlarının sevilen romantik komedi dizisi Aşk Yeniden yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşmaya devam etti. Samimi anlatımı ve doğallığıyla ses getiren Aşk Yeniden 11. bölümde Zeynep iş toplantısını birbirine katınca gözaltına alındı.

Ekranların sevilen dizisi Aşk Yeniden 11. bölümü için geri sayım başladı. Laz kızı Zeynep ile Şekercizadelerin naif oğlu Fatih'in bir dargın bir barışık aşkını anlatan Aşk Yeniden yeni bölümünde Zeynep'in iş kadını olma hayali ekranlara gelecek. Zeynep'in İş görüşmesi yaptığı adamın kafasında şişe patlatması komik sahneleri ortaya çıkaracak. Salı günlerini keyiflendiren Aşk Yeniden yeni bölümü 21 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'de Fox Tv'de yayınlandı.

AŞK YENİDEN 11. BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep Fatih'in kendisini aldatmasına ikna olmuşken sünnet düğünü gelişmesi Zeynep'in düşünceleri değiştirdi. Yersiz düşüncelerinin boşta kalmaktan olduğunu düşünen Zeynep Aşk Yeniden 11. bölümde işe başladı.

Sünnette yaşanan şokun atlatılmasının ardından Şekercizdeler için ise hayat normale dönmeye başladı. Fatih fabrikadaki sorunlarla uğraşırken Zeynep de Meryem Hanım'ın teklifini kabul edip Ergüler holding de işe başladı. Zeynep'in kendi ayakları üzerinde durma kararıyla attığı ilk adım hüsranla sonuçlandı. İş yemeğine çıkardığı adamın başında şişe patlatması, Ergüler Holding'i ciddi bir zarara uğrattı. Zeynep sebep olduğu durumu düzeltmek ve işleri yine Ergüler Holding lehine çevirmeye çalıştı. Ancak işler istediği gibi gitmediği gibi kendini gözaltında buldu. "Zeynep iş kadını olmaktan erken mi pes edecek yoksa inadıyla bu işin de üstesinden gelecek mi?" sorusu Aşk Yeniden son bölümde cevap buldu.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler