MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Yeniden 12. bölüm adadaki korkunç sürpriz

Fox ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Aşk Yeniden 12. bölümü ile ekranlara geldi. Salı akşamlarının vazgeçilmez dizisi Aşk Yeniden son bölümde Zeynep'in neşesini yerine getirmek isteyen Fatih ada turu düzenledi.

Fox Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Aşk Yeniden son bölümü eğlenceli ve heyecanlı bir bölümle daha ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünde Zeynep, Fatih'i kanepeden kurtararak yatağa davet etti! Bu görüntüler, Zeynep ve Fatih aşkının yeni bir boyuta geçtiği izlenimini verdi.

Karadenizin hırçın kızı Zeynep ile Şekercizadelerin naif oğulları Fatih'in kesişen yollarını anlatanAşk Yeniden izleyicilerinin ilgisini çekmeye devam etti. Fox Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Aşk Yeniden 12. bölümünde izleyicileri neler bekliyor? sorusu aydınlandı. Özge Özpirinçci, Buğra Gürsoy, Didem Soydan, Tülin Oral gibi pek çok ismin yer aldığı dizi dün akşam saat 20.00'de Fox ekranlarına geldi.

AŞK YENİDEN 12. BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep'in iş girişiminin hüsranla sonuçlanması, onu depresyonun eşiğine getirmişti.. Tabi ki de Fatih onu depresyonun kollarına teslim etmedi, Zeynep'i mutlu etmek için çeşitli planların peşine düştü. Zeynep'in mutsuzluğunu sorgulayan Şevket'in teşvikiyle Zeynep kendine geldi ve baba mesleğini sürdürmeye ikna oldu. Zeynep, ertesi gün balıkçılık yapmak üzere genç tayfayı tekneye toplayıp Şevket'ten habersiz denize açıldı. Aşk Yeniden son bölümde teknenin mazotunun bitmesiyle en yakındaki adaya çıkan ekip adanın korkunç gerçeğiyle karşı karşıya kaldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler