MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Yeniden son bölümünde şok eden final sahnesi

Aşk Yeniden 16. bölümü renkli görüntüleriyle ekrana geldi. Aşk Yeniden son bölümünde Şekercizadeler ve Taşkınlar Karadeniz yaylalarında yolculuğa çıktı.

Aşk Yeniden 16. bölümü izleyenlerini hem hüzne hem de neşeye boğdu.Dizinin bu bölümünde Karadeniz'in doğasından pek çok güzel görüntü ekrana geldi, herkes Rize'ye çay hasadına gitti. Karedeniz yaylalarında macera peşine düşen gençler, başlarını tabi ki yine belaya soktular. Aşk son bölümünde Zeynep ilk kez annesiyle ilgili hislerini ilk kez Fatih'e döktü. Özge Özpirinçci ve Buğra Gürsoy'un romantik komedi tadındaki eğlenceli dizisi Aşk Yeniden son bölümüyle 26 Mayıs Salı akşamı ekranlara geldi.

AŞK YENİDEN 16. BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Yeniden yeni bölümünde ekip soluğu Rize'de aldı. Karadeniz'in eşsiz doğası daha ilk andan itibaren hepsini büyüledi. Şekercizadeler için yayla yaşantısı başta güç ve anlaşılmaz görünse de kısa zamanda Mukaddes dâhil hepsi yeşilin büyüsüne kapıldı. Şevket Reis, dünürlerine memleketini gezdirip yetiştiği kültürü öğretmeye çalışırken Zeynep ve Fatih'in öncülük ettikleri genç ekip de macera peşinde koştu. Rize keşfi ve eğlence faslından sonra hepsi Rize'ye asıl geliş amaçları olan çay toplama işine giriştiler. Başta Şevket ve Fehmi olmak üzere Şekercizadeler ve Taşkınlar artık orta yolu buldu, anlaşmaya başladıı. Bu büyük aile için nihayet her şey yoluna girmiş gibi görünürken Kara Meryem'in memleketiyle vedalaşmak üzere Rize'ye gelişi yeni bir krize yol açtı.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler