MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Yeniden son bölümü ağlattı

Ekranların eğlenceli dizisi Aşk Yeniden 17. bölümüyle salı akşamlarına damga vurmaya devam etti. Aşk Yeniden son bölümünde gerçekleri öğrenen Zeynep'in konuşması, Fatih'i gözyaşlarına boğdu.

AŞK YENİDEN 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Aşk Yeniden 17. bölümü nefesleri kesecek sahneleriyle izleyicilerinin karşısına çıktı. Dizinin bu bölümünde Şevket, Zeynep'e annesinin yaşadığını söyledi, duydukları karşısında yıkılan Zeynep Rize'yi Fatih ile birlikte terk etti.Fatih ise gerçekleri bilip Zeynep'e söylememenin bedelini çok ağır ödedi. Özge Özpirinçci ve Buğra Gürsoy'un başrollerini paylaştığı romantik komedi tadındaki eğlenceli dizi Aşk Yeniden son bölümü izleyenlerini ekran başına kilitleyen sahneleriyle 2 Haziran Salı akşamı saat 20.00'de Fox Tv ekranlarına geldi.

AŞK YENİDEN 17. BÖLÜM ÖZETİ

Senelerdir öldü bildiği annesinin yaşadığını öğrenen Zeynep, acıyla babasının karşısına geçip "Siz de benim için öldünüz!" diye haykırdı. Fatih bu gerçeği kendinin de bildiğini Zeynep'i kaybetmekten korktuğu için açıklayamazken, Zeynep olanlardan habersiz Fatih'te destek bulmaya çalıştı. Aşk Yeniden 17. bölümünde Fatih'in de gerçekleri bildiğini öğrenen Mukkades ise elbette boş durmadu ve bu fırsatı değerlendirerek herkesin olduğu yemek masasında Fatih'in gerçekleri bildiğini Zeynep'e söyledi. Aşk Yeniden son bölümünde Fatih'în de gerçekleri bildiğini öğrenen Zeynep, Fatihi terk etti mi? Fatih, gerçekleri açıklamaya çalıştığını ancak Şevket Baba'nın kendisine engel olduğunu, Zeynep'e söyledi mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler