MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Yeniden 2. bölüm Fox Tv'de ekrana geldi

İzleyiciden tam not alan Aşk Yeniden son bölümüyle izleyenlerin beğenisini kazandı. İki insanı ve iki farklı hayatı birleştiren Aşk Yeniden 2. bölümde Şevket'in planı merak uyandırırken, işlerin daha çok çığırından çıkmaması için Gülsüm Hanım olaya el koydu.

AŞK YENİDEN 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

İlk bölümüyle izleyiciden tam not alan Aşk Yeniden 2. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Olayların birbiri ardını kovaladığı dizi Aşk Yeniden son bölümle de nefes kesti. İzleyici ekran başından ayrılmadı. Oyuncu kadrosunda Özge Özpirinççi, Buğra Gülsoy, Tamer Levent, Tülin Oral, Lale Başar, Didem Soydan, Mert Öcal gibi isimlerin bulunduğu dizi iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikayeyi konu alan dizi Aşk Yeniden dizisi 2. bölümüyle 17 Şubat Salı akşamı ekrana geldi.

FATİH İŞLERİ KARIŞTIRDI

Aşk Yeniden 2. bölümde Zeynep'in, babası Şevket'le yaşadığı gerginlikten kendini sorumlu tutan Fatih, durumu düzeltmeye çalışırken her şeyi daha da karıştırdı. Amacı sadece Şevket'e torununu göstermek iken Selim'in kaybolmasına sebep oldu. Bu durum hem Zeynep'le arasının açılmasına, hem de iki ailenin karşı karşıya gelmesine yol açtı. Artık Derin Şevket ve Şekercizadeler karşı karşıyaydı.

ŞEVKET'İN PLANI NEYDİ?

Fatih ve Zeynep'in söylediği yalan ailelerin de araya girmesiyle kontrolden çıkmaya başladı. Aşk Yeniden son bölümde işlerin daha çok çığırından çıkmaması için Gülsüm Hanım olaya el koydu ve Şekercizadeler Zeynep'i istemek için Şevket Reis'in evinin yolunu tuttu. Oysa kimsenin derin Şevket'in derin planlarından haberi yoktu.

AŞK YENİDEN DİZİSİNİN KONUSU

Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan'ın peşinden Amerika'ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye'ye geri döner. Diğer tarafta Amerika'ya eğitim için giden Fatih'in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir

Vitrin


En Çok Aranan Haberler