MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Yeniden 30. bölümde boşanma dilekçesi imzalandı

Romantik komedi dizisi Aşk Yeniden son bölümü ile çok şaşırttı! Zeynep ve Fatih'in boşanma dilekçesini imzalaması, bomba etkisi yarattı. İşte, Aşk Yeniden 30. bölümde yaşananlara dair detaylar!

Fox Tv'nin eğlenceli senaryosu ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizisi Aşk Yeniden yeni bölümünde tansiyon yükseldi. Kadrosunda Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Nilay Deniz gibi genç isimlerin yanı sıra Tamer Levent, Tülin Oral, Lale Başar gibi deneyimli oyuncuların bulunduğu Aşk Yeniden 30. bölümünde Fatih ve Zeynep bu kez kesin olarak boşanmaya karar verirken; gençler onları birbiriyle barıştırma planları yaptı. Peki, bu planda başarılı olabildiler mi? Fatih ve Zeynep boşandı mı? Mukaddes sonunda hedefine ulaştı mı? Aşk Yeniden son bölümüyle dün akşam saat 20.00'de FOX Tv'deydi.

AŞK YENİDEN 30. BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Yeniden son bölümünde umulmadık bu ayrılık Mukaddes dışında herkesi üzmüş, adeta şok etkisi yaratmıştı. Herkes ayrılık sebebini sorgulamakta fakat Fatih ve Zeynep bu sebebi sır gibi saklayıp tam olarak ne olduğunu anlatmamaktaydı. Başta Şevket olmak üzere herkes bu sırrın peşine düşmüştü. Şevket'in evinde bu olaylar yaşanırken Ertan da güç birliği yaptığı çiçeği burnunda dostuyla yeni planlar peşindeydi. Mukaddes bu Ayrılıktan istifade ederek Fatih'in hayatını yeniden planlamakta ve onun bir daha asla Zeynep ile bir araya gelmemesi için kendince tedbirler almaktaydı. Onları bir araya getirmeye çalışan gençlerin işi bu defa oldukça zordu. Çünkü ilk kez Fatih de Zeynep de aynı kararı vermiş ve boşanma dilekçesini imzalamıştı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler