MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Yeniden 4. bölüm Fox Tv'de ekrana geldi

Fox Tv'nin büyük beğeni toplayan dizisi Aşk Yeniden 4. bölümüyle ekrana geldi. Aşk Yeniden son bölümde Şevket'in zoruyla kıyılan nikah Şekercizade malikanesinde bomba etkisi yarattı. Diğer yandan Fatih, Şevket'in teknesinde miçoluk yapmaya karar verdi.

Yayınlanmaya başladığı ilk tarihten beri büyük ses getiren ve reytinglerde birinciliği bırakmayan Aşk Yeniden dizisinin 4. bölümü 3 Mart Salı akşamı izleyicisiyle buluştu. Salı akşamlarının vazgeçilmezi Aşk Yeniden 4. bölümde yaşanan gelişmeler şok etkisi yarattı. Başrollerini Özge Özpirinççi ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı dizinin geçen bölümünde Şekercizadeler'den intikam almaya yemin eden Şevket planını devreye sokmuştu. Aşk Yeniden son bölümde ise Şevket'in zoruyla kıyılan nikah, Şekercizade malikanesini karıştırdı.

AŞK YENİDEN 4. BÖLÜM ÖZETİ

Şevket'in zoruyla kıyılan nikah Şekercizade malikanesinde bomba etkisi yarattı. Aşk Yeniden son bölümde Orhan'ı Şekercizadelere içgüveysi olarak bırakan Şevket, Fatih ve Zeynep'i kendi evine aldı. Fatih bundan sonra derin Şevket'in teknesinde miçoluk yaptı, tayfayla birlikte balığa çıktı.

MUKADDES PLAN PEŞİNDE

Orhan ise Fehmi ve Mukaddes'in zulmü altında malikane de hayatta kalma savaşına girdi. "Dostunu kendine yakın tut düşmanını daha da yakın" diyerek yeni planlar peşinde olan Mukaddes, Fatih'i görmek bahanesiyle Şevket'in evine gitti. Aşk Yeniden 4. bölümde bu gidiş Mukaddes'i önce dedikodu lobisiyle, sonra da Zeynep'in çocukluk arkadaşı, sırdaşı Fadik'le tanıştırdı. Fadik ve Mukaddes'in tanışması Zeynep ve Fatih'i daha da zora sokacak günlerin habercisiydi. Çünkü Fadik Zeynep'le ilgili tüm gerçeği bilen tek kişiydi.


Başrollerini Özge Özpirinçinin ve Buğra Gülsoyun paylaştığı kısa sürede geniş kitlelere ulaşan 'Aşk Yeniden' dizisinin kadrosuna herkesin yakından tanıdığı usta bir isim dahil oluyor. Son olarak 'Muhteşem Yüzyıl`da' Daye Hatun rolüyle herkesin beğenisi toplayan Sema Keçik, 'Aşk yeniden' diziye Zeynep'in öldüğünü sandığı annesi rolüyle sevenlerinin karşına çıkacak.

SELMA KEÇİK KİMDİR ?

Selma Keçik, 1965 yılında Ağrı Diyadin'de doğdu.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Ana Sanat Dalı bölümünden mezun oldu.

Monica Pagneux'la "beden Hareket", Henning V. Vangerow'la "Ses ve ritm", Zygmund Molik'le "Grotovski Metodu", Nelia Wechselle "Stanistavski metodu" üzerine çalışmalar yaptı. Paris Soleil Theatre'da Ariane Mnouchkine ile Comedia Del'Arte ve Bali Maskları üzerine çalıştı. Hindistan'da Irinjalakuda'da G.Venu "Kathali" ve Mirmala "Nohiniyattam" dansları üzerine work shoplara katıldı.

2011 yılında Televizyonda oynamaya başlayan "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Daye Hatun rolündedir.

2014 yılında Sema Keçik , "Paşa Gönlüm" dizisinde; Tarık Papuççuoğlu, Derya Alabora, Kerem Atabeyoğlu, Nilüfer Açıkalın, İsmail Filiz ile birlikte oynamıştır.

Selma Keçik, İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nin solist dansçısı Ümit Karabel ile evliydi. Ümit Karabel 3 Mart 2008 de vefat etti. Çiftin Ebru adında bir kızları var.

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları:

1985-1990 - İnsan Denen Garip Hayvan (Kenter Tiyatrosu)

1985-1990 - Büyük Miras (Devlet Tiyatrosu)

1990-1994 - Avusturya Viyana Odeon Tiyatrosu Serapions Ensemble

1990-1994 - Nu

1990-1994 - Guarnica

1990-1994 - Wi Monami

1994-1996 - Antigone, Bir Yaz Evi, Hacı Yatmaz (Bakırköy Belediye Tiyatrosu)

1994-1996 - Bahar Noktası (Reji/Bakırköy Belediye Tiyatrosu)

1994-1996 - Küskün Kahvenin Türküsü (Tiyatro Pati)

1997-2000 - Medeav ve Zapt-u Rapt (Özel Grup)

1997-2000 - Balkon (Tiyatro Stüdyosu)

2001-2008 - Sokağa Çıkma Yasağı, Rumuz Goncagül, Geçmişten Gelen Kadın, Yeditepeli Aşk (Şehir Tiyatroları)

Filmleri :

2014 - Paşa Gönlüm

2011 - 2013 - Muhteşem Yüzyıl- Daye hatun rolünde (Dizi)

2009 - Bir Bulut Olsam- Düriye Bulut rolünde(Dizi)

2006 - Sıla(Dizi)

2004 - Yazı Tura(Dizi)

AŞK YENİDEN DİZİSİNİN KONUSU

Sevdiklerini, tüm ailesini, hayatını geride bırakarak, aşık olduğu Ertan'ın peşinden Amerika'ya kaçan Zeynep, elinde hayal kırıklıkları ve bebeğiyle Türkiye'ye geri döner. Diğer tarafta Amerika'ya eğitim için giden Fatih'in de hayal kırıklıkları ile ülkesine, ailesinin yanına dönme vakti gelmiştir. Bu iki insanı ve iki farklı hayatı eve dönüş yolunda buluşturan hikaye "Aşk Yeniden" FOX'ta!

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler