MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Yeniden 7. bölümde Fatih çok üzgün

Zeynep'in kafasını dinlemek için uzaklaşması Aşk Yeniden son bölümde Fatih'i oldukça üzdü. Kendini günden güne Zeynep'e daha kaptıran Fatih, dertleşmek için Mete'yle konuştu ve çareler aramaya başladılar.

Her hafta farklı bir gelişmeye sahne olan Aşk Yeniden dizisinin 7. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Reytinglerde birinciliği kimselere bırakmayan Aşk Yeniden son bölümde de heyecanlı gelişmeler hız kesmedi. Oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Tamer Levent, Tülin Oral, Lale Başar, Didem Soydan, Nilay Deniz, Can Sipahi, Mert Öcal, İlkem Ulugün, Emre Erkan ve Sema Keçik gibi oyuncuların yer aldığı Aşk Yeniden 7. bölümde de izleyiciyi ekrana bağladı.

İlk bölümünden itibaren ses getiren ve sosyal medyada çok konuluşan Aşk Yeniden 7. bölümde Fatih ve Zeynep'in tatili, Ertan'ın dönüşüyle sona erdi. Fatih, her ne kadar Zeynep'i tek başına göndermek istemese de Zeynep buna karşı çıkar ve her şeyden bunalan Zeynep malikaneden ayrıldı.

AŞK YENİDEN 7. BÖLÜM ÖZETİ

Geçen bölümde Fatih ve Zeynep balayına çıkmışlar, her şeyden herkesten uzak bir şekilde kafalarını dinlemişlerdi. Aşk Yeniden son bölümde ise Ertan'ın döndüğü haberi Fatih ve Zeynep'in balayını yarıda kesmelerine sebep oldu. Zeynep vakit kaybetmeden Ertan'la buluşmak ve hayatında ona yer olmadığını söylemek için harekete geçti. Fatih'se bu buluşmaya Zeynep'i yalnız göndermemekte kararlıydı. Zeynep'i Ertan'la konuşurken gören Fatih yıkıldı.

ZEYNEP AYRILDI

Kafası karışan Zeynep, Fatih'e yalnız kalmak istediğini söyleyerek bir süre malikaneden ayrıldı. Zeynep'in gidişi Fatih'i öylesine etkilemişti ki, kendini Mete'ye Zeynep'i ve yaşadıkları şeyleri anlatırken buldu. Mete de artık sırrı bilen kişilerden biriydi. Mete ise Fatih'in üzülmemesi için çareler üretiyordu. Aşk Yeniden son bölümde Gülsüm Hanım şirketi satın almak isteyen Meryem'i öğrendi ve onu malikaneye davet etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler