MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Yeniden 8. bölüm Fox Tv'de ekrana geldi

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Aşk Yeniden son bölümüyle 31 Mart Salı akşamı izleyenlerin karşısına çıktı. Aşk Yeniden 8. bölümde Fatih ve Zeynep ilk randevularına çıkarken, çift bu randevuda baş başa kalamadı.

Konusu ve sıcaklığıyla izleyicinin gönlünü fetheden Aşk Yeniden dizisi son bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Sosyal medyada sıkça konuşulan dizinin yeni bölümünde her zamanki gibi heyecanlı gelişmeler yaşandı. Her hafta reytinglerde birinciliği kimselere bırakmayan Aşk Yeniden 8. bölümüyle 31 Mart Salı akşamı Fox Tv'de ekrana geldi.

Oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Tamer Levent, Tülin Oral, Lale Başar, Didem Soydan, Nilay Deniz, Can Sipahi, Mert Öcal, İlkem Ulugün, Emre Erkan ve Sema Keçik gibi oyuncuların yer aldığı Aşk Yeniden dizisinin son bölümü her zaman olduğu gibi sevenlerini ekrana bağladı. Yaşanacak gelişmelerle izleyicinin içini ısıtacak olan dizinin bu bölümünde Fatih ve Zeynep yeni sevgili olarak ilk randevularına çıktılar ancak olaylar bu gecede de ikilinin peşlerini bırakmadı.

AŞK YENİDEN 8. BÖLÜM ÖZETİ

Meryem'in malikaneye gelmesi, kızı olduğunu öğrendiği Zeynep'le karşılaşmasına sebep oldu. Zeynep, Meryem'i tanımasa da Meryem, Zeynep'i görünce dağıldı. Aşk Yeniden son bölümde Fatih ve Zeynep yeni sevgililer olarak ilk randevularına çıktılar. Fatih birlikte vakit geçireceklerini düşünürken Mete, Fadik, Orhan ve Selin'in de kendilerine katılmasıyla, kendilerini grup eğlencesi içinde buldular. Hesap etmedikleri şey Ertan'ın da kamufle olarak aralarına sızmış olmasıydı.

Ertan'ın tek çabası Zeynep'le konuşmakken kendini birden bire malikanede buldu. Aşk Yeniden 8. bölümde Zeynep Fatih ve diğerleri malikanede Ertan'ı saklamaya çalışırken Meryem Zeynep'e gerçeği söylemeye karar verdi. Fatih'le Zeynep'i dost olmak bahanesiyle yemeğe davet etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler