MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Yeniden 9. bölümde Fatih ikilemde

Kısa süre içerisinde Fox Tv'nin sevilen dizilerinden olmayı başaran Aşk Yeniden 9. bölümü ile ekranlara geldi. Komedi ve romantizmin bir arada oluğu keyifli dizi Aşk Yeniden son bölümde yine işler karıştı. Zeynep'ten gizli işler çeviren Fatih, Zeynep'in güvenini sarsacak işlere karışır.

AŞK YENİDEN 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Sevilen romantik komedi dizisi Aşk Yeniden 9. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Sosyal medyada sıkça konuşulan dizinin yeni bölümü dün akşam Fox'da ekranlarındaydı. Reyting sıralamasında birinciliği kimselere bırakmayan Aşk Yeniden son bölümü ile yine çok konuşulacak gibi görünüyor.

Oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Tamer Levent, Tülin Oral, Lale Başar, Didem Soydan, Nilay Deniz, Can Sipahi, Mert Öcal, İlkem Ulugün, Emre Erkan ve Sema Keçik gibi oyuncuların yer aldığı Aşk Yeniden dizisinin son bölümü de her zaman olduğu gibi izleyici kitlesini ekrana kilitledi. İzleyiciye keyifli anlar yaşatan Aşk Yeniden 9. bölümde Fatih, Meryem'in Zeynep'in annesi olduğunu öğrendi ancak bu sırrı Zeynep'ten saklamak istemesi ortalığı karıştırdı.

AŞK YENİDEN 9. BÖLÜM ÖZETİ

Meryem'in Zeynep'e kendisiyle ilgili gerçekleri açıklamak için düzenlediği yemek, Şevket'in Fatih'i aramasıyla bozuldu. Fatih, Meryem'in Zeynep'in annesi olduğunu öğrendi. Fatih'in Şevket'in sırrına ortak olması, onu Zeynep'ten gizli işler çevirmek zorunda bıraktı. Aşk Yeniden son bölümde Şevket ve Meryem, geçmişin hesaplaşmasını yapmak adına bir günlüğüne kayıplara karıştı. Bu durum Birol'u fazlasıyla endişelendirdi. Yaşananlardan endişelenen Birol, Fatih'i tüm gerçekleri Zeynep'e anlatmakla tehdit etti.

ZEYNEP'İN ŞÜPHELERİ ARTAR

Fatih kendisini büyük bir ikilemin içinde buldu fakat hem Şevket'in sırrını açık etmemeye, hem de Zeynep'i korumaya çalışarak gizli kapaklı işler çevirirken hiç ummadığı bir şey oldu: Zeynep, Fatih'in kendisini aldattığından şüphelenmeye başladı. Üstelik Mukaddes de Zeynep ve Fatih arasındaki gerilimi hissetti ve bu fırsatı iyi değerlendirmek için kurnazca hamleler yaptı. Mukaddes'in planları Zeynep'in kuşkularını hepten körükledi. Aşk Yeniden 9. bölümde Fatih, kayınbabasına yardım etmeye çalışırken Zeynep'in güvenini sarsar ancak henüz bu durumun farkına varamadı. Mukaddes planının yolunda gitmesiyle Fatih, açıklayamayacağı bir tablonun içinde buldu kendini. Zeynep, gördüklerine mi yoksa kalbinin sesine mi inanacak?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler