MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Yeniden son bölümde Fatih gizli işler peşindeydi

Aşk Yeniden 6 Ekim Salı akşamı ekrana gelen son bölümüyle adından söz ettirdi. 23. bölümü ile izleyici karşısına çıkan Aşk Yeniden'de tekneyi yakan isim ortaya çıktı mı? sorusuna yanıt arandı. İşte, Aşk Yeniden son bölümde yaşananlar!

AŞK YENİDEN 23. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

Aşk Yeniden eğlenceli ve oldukça renkli bir bölümle daha izleyenlerinin karşısına çıktı. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle takip edilen dizi 23. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Heyecan ve kahkahanın içe içe geçtiği Aşk Yeniden'in bu haftaki bölümünde Zeynep'e duyduğu aşk için zengin hayatını bırakan Fatih, gizlice taksicilik yapmaya başladı.Şevket tekneye düzenlenen saldırının failini araştırmaya çalışınca ise ortalık fena karıştı. Oyuncu kadrosunda Tamer Levent, Tülin Oral, Lale Başar, Didem Soydan, Nilay Deniz, Can Sipahi, Mert Öcal, İlkem Ulugün, Emre Erkan ve Sema Keçik gibi isimlerin bulunduğu Aşk Yeniden 23. bölümü 6 Ekim Salı akşamı Fox Tv ekranlarına geldi.

AŞK YENİDEN 23. BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Yeniden yeni bölmünde; Tekne'nin yanmasıyla Taşkın ailesi zor günlerle karşı karşıya kalmıştı. Fatih, Selin'in de o eve yerleşmesiyle kendini iyice borçlu hissetmeye başladı. İş arama çabalarının çoğu sonuçsuz kalınca, o da malikaneden kovulup taksicilik yapan Mustafa gibi taksicilik yapmaya karar verdi. Ancak tanınmamak için Mustafa'nın kullandığı takside gece şoförü olacaktı. Zeynep'e bir firmada gece müdürlüğü yaptığını söyleyerek gizli gizli taksiye çıkmaya başladı. Zeynep'se, Cevat ve Kamil'i define ararken yakalamış ve olaya el koymuştu. Şevket tekneye düzenlenen saldırının failini araştırmaya başladı. Fatih'in ve Selin'in başına gelenleri düşününce tekneyi de Şekecizadelerin yakmış olduğu kanısına vardı. Bunun hesabını sormak için soluğu Şekercizadelerin malikanesinde aldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler