MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Zamanı 5. bölümde sürpriz teklif

Ekranların yeni dizilerinden Aşk Zamanı son bölümü 30 Temmuz Perşembe akşamı ekrana geldi. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı Aşk Zamanı 5. bölümde Orhan, aldığı mektup ile gençlik yıllarına dönerken, Fikret, Sema ve Deniz yeni planlar peşine düştü.

Farklı konusuyla dikkat çeken Aşk Zamanı 5. bölümüyle macera kaldığı yerden devam etti. Peki, kısa sürede ilgi odağı olan Atv dizisi Aşk Zaman son bölümünde Orhan'ı ve kızları neler bekliyordu? Yavuz Bingöl ve Deniz Uğur'un başrollerini paylaştığı dizinin bu bölümünde; mektubun kendine geldiğini öğrenen Orhan, gençliğine döndü vee Reyhan Başkan'ı yemeğe davet etti.Genç ve deneyimli isimlerin bir araya toplayan, Medyapım imzalı dizi Aşk Zamanı dizisinin son bölümü 30 Temmuz Perşembe akşamı ekrana geldi.

AŞK ZAMANI 5. BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Zamanı 5. bölümünde; kızları tarafından kendisine kurulan kumpastan habersiz olan Orhan, aşk mektubunun yarattığı etkiyle tıpkı gençliğindeki enerjik Orhan'a dönüştü ve Reyhan Başkan'ı yemeğe davet etti.Bu durum Emniyet Amiri Tekin'in hiç hoşuna gitmedi. Öte yandan Orhan'ı takip etmesi için gönderilen Fikret'e, patronu Yahya tarafından yeni bir görev verildi. Değeri çok yüksek bir tabloyu evinde sakladı ve zamanı gelince teslim etme kararı aldı. Fikret'in anneannesi Neriman, tabloyu Orhan'a sattı. Orhan da Reyhan'a hediye etti. Tabloyu geri almaya çalışan Fikret'e Sema ve Deniz yardımcı oldu. Aşk Zamanı son bölümünde üçlüyü büyük bir macera bekliyordu. Orhan'ın varlığından rahatsız olan Tekin de kaçak olabileceği düşüncesiyle, tablonun peşine düştü. Böylece olaylar iyice arapsaçına döndü.

AŞK ZAMANI KONUSU

Aşk Zamanı; İstanbul'un en ünlü kabadayılarından biri olan Orhan'ın karısının ölümüyle değişen hayatını anlatmaktadır. Karısı Güliz, amansız bir hastalığın pençesine düşer ve ölüm döşeğindeyken Orhan'ı kanundışı işler yapmamaya tövbe ettirir. Orhan, karısının bu son isteğini kabul eder. Babalar meclisini toplar ve kabadayılıktan ayrıldığını açıklar. Orhan'a şart koşarlar: İstanbul'u terk edecek, bir daha ne bu şehre ne de eski işine geri dönemeyecektir. Orhan, bu şartları kabul eder. Orhan'la vedalaşmayan tek bir kişi vardır: O da ezeli rakibi olan Yahya... Orhan, Ege'de huzurlu bir kasaba bulur. Kızlarını da yanına alarak, bu güzelim Ege kasabasında, karısına söz verdiği gibi yeni bir hayata yelken açar. Acaba bu huzurlu kasaba, onun gibi eski bir kabadayıyı bağrına basacak mıdır? Belediye Başkanı Reyhan, Orhan kasabaya geldiğinde çok rahatsız olur.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler