MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşk Zamanı 6. bölümünde silah şoku

Aşk Zamanı son bölümü 6 Ağustos Perşembe akşamı izleyicilerinin karşısına çıktı. Yavuz Bingöl ve Deniz Uğur gibi güçlü kadrosuyla adından söz ettiren Aşk Zamanı 6. bölümünde Ali ve Ceyda'nın, Orhan'ın tabancasıyla gizliden oynarken silahın ateş almasıyla, işler çığrından çıktı.

Ekranlara yeni bir soluk getiren Aşk Zamanı son bölümü sürpriz sahneleriyle kaldığı yerden devam etti. İstanbul'un en ünlü kabadayılarından biri olan Orhan'ın karısının ölümüyle değişen hayatını anlatan dizinin bu bölümünde Orhan ve Reyhan Başkan arasında zıtlaşmalarla birlikte sürpriz gelişmeler yaşandı. Orhan, artık başka bir adam olmaya karar verdi. Yavuz Bingöl'ün kirli işlerini bırakmış bir kabadayıyı, Deniz Uğur'un ise belediye başkanını canlandırdığı, Medyapım'ın renkli dizisi Aşk Zamanı 6. bölümü 6 Ağustos Perşembe akşamısaat 20:00'da Atv ekranlarına geldi.

AŞK ZAMANI 6. BÖLÜM ÖZETİ

Aşk Zamanı son bölümünde; Orhan Yanar geçmişini unutmak istese de kâbusları hala devam etmekteydi. Bu rüyaların yarattığı etkiyle çok stresli ve asabi olduğunu düşündü. Bu durumu değiştirmek için kolları sıvayan Orhan, artık başka bir adam olmaya karar verdi. Böylesi hem kızları, hem de kasabadakiler için en iyisi olacaktı. Ama talihsizlik ve düşmanı Yahya, Orhan'ın peşini bırakmadı. Değişmeye çalıştıkça bela gelip kendisini buldu. İşin en kötü yanı Reyhan da her defasında Orhan'ın kavgalarına şahit oldu. Üstüne bir de oğlu Ali ve Ceyda'nın, Orhan'ın tabancasıyla gizliden oynarken silahın ateş almasıyla, işler iyice çığırından çıktı. Aşk Zamanı 6. bölümünde Kamil ve İnci'nin aşkında küçük bir kıvılcım başlarken, Eda ve Levent'in aşkı çıkmaza girmekteydi. Deniz ise Derya'nın erkek kılığına girip onu kandırmasını hala hazmedememekteydi. Fikret ve Sema'nın aşkı da umutsuzluğa doğru sürüklenmekteydi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler