MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşkın Kanunu 2. bölümde İpek ve Çetin tekrardan aynı evde yaşamaya başladı

TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Aşkın Kanunu 2. bölümüyle izleyenlerine keyifli bir akşam yaşattı. İpek ve Çetin, Aşkın Kanunu son bölümde çocukların oyununa geldiler ve işler bir anda karıştı.

Yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, senaryosunu ise Sema Ali Erol, Gülden Çakır, Figen Şakacı, Ozan Yücel ve Mahir Erol'un yazdığı Aşkın Kanunu 2. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkmaya devam etti. TRT 1 ekranlarından izleyicilerle buluşan yeni dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken, başrollerini ise Ceyda Düvenci ve Mustafa Üstündağ paylaşıyor. İlk bölümüyle seyircilerin beğenisini kazanmayı başaran dizinin bu bölümünde Çetin ve İpek yeniden birlikte yaşamaya başladı. Aşkın Kanunu yeni bölümüyle dün saat 19.55'te ekrana geldi.

Aşkın Kanunu 2. bölümde çocukların oyununa gelen İpek ve Çetin yeniden aynı evde yaşamaya başladı ancak işler hiç kimsenin tahmin etmediği şekilde gelişti. İpek'in annesinin ve kız kardeşinin İzmir'den İstanbul'a gelmeleri her şeyi arap saçına çevirdi. Belma kızının aldığı karara bir anlam veremedi ve durumu bir türlü kabul etmek istemedi. Belma bu duruma çareler aramaya başladı. Bulduğu çare ise kızı İpek'i de alıp yeniden İzmir'e dönmekti.

AŞKIN KANUNU 2. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


Vitrin

En Çok Aranan Haberler