MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşkın Kanunu final bölümüyle TRT 1'de ekrana geldi

TRT 1'de ekrana gelen ancak reytinglerde üst seviyelere çıkamayan Aşkın Kanunu 10. bölümle ekranlara veda etti. Ekranların romantik komedi dizisi Aşkın Kanunu final bölümünde İpek ve Çetin'in mutlu sonlarına ulaşıp ulaşmayacağı merak ediliyordu.

AŞKIN KANUNU FİNAL BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Başrollerinde Ceyda Düvenci, Mustafa Üstündağ, Bülent Şakrak ve Yağmur Kaşifoğlu gibi isimlerin bulunduğu Aşkın Kanunu final yaptı. Aşkın Kanunu'nun final haberini Ceyda Düvenci sosyal medya üzerinden verdi. Düvenci sosyal medya hesabından: ''Sevgili takipçilerim sorularınıza cevap vermek istedim evet maalesef 'Aşkın Kanunu' dizimiz 10. Bölümde final yapıyor.Sonsuz teşekkür ederiz'' dedi.

TRT 1'de ekranlarda başlayan ancak reyting sıralamalarında üst seviyelere çıkamayan Aşkın Kanunu final bölümü 12 Ocak Pazartesi akşamı izleyiciyle son kez buluştu. Ekranların romantik komedi dizisi Aşkın Kanunu final bölümü mutlu sonla mı bitecek merak ediliyordu.

Aşkın Kanunu final bölümünde Çetin, Metin'i kurtardı. İpek ve Çetin cephesinde ise olumlu gelişmeler yaşandı. İkili bu anlamsız kavgalarına son vererek barıştılar. Aralarındaki anlaşmazlıklar Aşkın Kanunu final bölümünde son buldu. Çetin ve İpek adeta ikinci evliliklerini yaşadılar ve aşklarını birbirine resmen ilan ettiler. Diğer yandan Aşkın Kanunu dizisindeki diğer karakterler de mutlu sonlarına ulaştı. Aşkın Kanunu finali aşkın ve mutluluğun hakim olduğu bir bölümle ekranlara veda etti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler