MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşkın Kanunu son bölümü ekrana geldi

TRT 1'in yeni dizilerinden Aşkın Kanunu dün 19.55'de izleyici karşısına çıktı. 3. bölümde İpek ve Çetin'in evi ikiye bölündü, dizide eğlenceli dolu anlar yaşandı.

Aşkın Kanunu 3. bölümü izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Son bölümde heyecan eksik olmadı. Evde her şey arap saçına döndü. Eğlenceli dakikalar yaşandı. Ceyda Düvenci, Mustafa Üstündağ, Ayten Uncuoğlu, Kerem Atabeyoğlu ve daha pek çok kişinin rol aldığı oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren dizinin son bölümünde yeni gelişmeler meydana geldi.

Aşkın Kanunu yeni bölümde İpek ve Çetin'in evi ikiye bölündü. Sahte kimlik gerçekleri örterken, bazılarının da başına dert açtı. Dolandırıcılık bürosunun bu karışıklığı nasıl düzelteceği merak konusu oldu. Boşanmaları ileri bir tarihe ertelenen İpek ve Çetin'in arasındaki gerilim, Vedat'ın büro amiri olmasıyla daha da arttı. İpek ve Vedat polis akademisinden arkadaştı. Aynı zamanda Vedat bir zamanlar İpek'e aşık olmuştu. Çetin'e geçmişte duyduğu aşkıyla bilinen Canan Öğretmen ise, her zaman kapıdaki tehlikeydi.

Geçmişin ayak seslerini işiten Çetin ve İpek bu dönemi nasıl atlatacaktır? Yoksa sınırları çekip yeni bir hayata mı başlayacaklardır? Bütün soruların cevabı dün akşam yayınlanan bölümle açığa çıktı. Aşkın Kanunu saat 19.55'de TRT 1 ekranlarında yer aldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler