MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Aşktan Kaçılmaz 11. bölümle final yaptı

Aşktan Kaçılmaz final bölümüyle ekranlara veda etti. Reyting kurbanı olan Aşktan Kaçılmaz dizisi final bölümünde bütün gerçekler anlaşıldı.

Başrollerinde Berk Oktay, Ceren Hindistan, Çağdaş Onur Öztürk ve Pelin Akil'in olduğu Aşktan Kaçmaz, Eylül ayında izleyiciyle buluştu. Erler Film'in yapımcılığını yaptığı dizi, düşük reyting nedeniyle ilk başta prime time kuşağından prime time 2'ye alınmıştı. Daha sonra ise günü değişmişti. İzlenme oranlarında 33. sırada yer alan dizinin yapımcıları 13. bölümde final yapıcaklarını açıkladı fakat final tarihi daha da erkene alındı. Dizi 11. bölümle final yapacak.

Nişanlandığı gece nişanlısı tarafından aldatılan Savcı Yasemin'in Mardin'e gitmesi ve uçakta tanıştığı Barzan'la yaşadığı aşkı konu alan dizide eski nişanlısı Ali, Barzan ve Yasemin arasındaki aşk üçgeni anlatılıyor. Dizinin final bölümü Star TV'de yayınlandı.

Aşktan Kaçılmaz dizisinin 10.bölümünde Ali, Yasemin'in önünde vuruldu. Hastane'ye kaldırılan Ali'nin vurulmasını duyan tüm Mardin halkı şoka girdi. Yasemin, Ali'nin vurulmasında kendini sorumlu tuttu. Haberi alıp Yasemin'in yanına koşan Barzan, Yasemin'i sakinleştirmeye çalıştı. Vurulan Ali çok kan kaybeder, doktorlar kana ihtiyaç olduğunu belirtti. O sırada hastanede olan Barzan hiç düşünmeden Ali'ye kan verir. Durumu ciddi olduğu için İskender ve Bedir Ali'nin ölüm haberini bekler fakat bekledikleri olmadı. Ali ameliyattan çıkar ve sağlık durumu iyiye gider. Bu haber İskender Ağa'yı oldukça sinirlendirdi. Yasemin, Ali'nin düzelmesiyle kendini topladı fakat Nazlı ile Barzan'ın evleneceği haberi onu derinden sarstı. Yasemin bir kez daha aşk acısıyla sarsılırken, Barzan ona durumu açıklamak için elinden geleni yaptı. Polis teşkilatı tetikçiyi yakalar ancak olay sırasında tetikçi ölür, azmettiricinin kim olduğu sır olarak kaldı. Ali bu işi kimin yaptığından emindir fakat kanıtı olmadığından elleri bağlıdır. Final bölümünde ise gerçeklerin anlaşılmasıyla Mardin de Nadir Ailesi için yeni bir dönem başladı. Sevenlerin aşklarını özgürce yaşayabildikleri, dürüstlüğün hakim olduğu silahların değil insanların doğruları konuşabildiği bir dönem. Ve tabi Barzan ile Yasemin için de yeni bir dönem başladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler