MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asla Vazgeçmem 10. bölümü yayınlandı

Show Tv ekranlarının konusuyla milyonları cezbeden dizisi Asla Vazgeçmem 10. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Asla Vazgeçmem 10. bölümde Nur, Yiğit'i affetmenin huzuruyla çiftlikte ilk kez mutluydular ancak İclal ve Nur'un aynı gün Yiğit'i şirkette ziyaret etmeleri ortalığı karıştırdı.

Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay gibi güçlü isimlerin bulunduğu paylaştıkları Asla Vazgeçmem 10. bölümü temposu yüksek bir şekilde ekranlara geldi. Asla Vazgeçmem 10. bölümde Yiğit ve Nur aşklarını doyasıya yaşarken çiftlik kimsenin aklına gelmeyen bir trajediyle sarsıldı. İclal ve Nur'un aynı gün Yiğit'i şirkette ziyaret etmeleri ise ortalığı karıştırdı. Asla Vazgeçmem son bölümü beklenmedik sürprizleriyle 16 Nisan akşamı saat 20.00'de Show Tv ekranlarındaydı.

ASLA VAZGEÇMEM 10. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN

ASLA VAZGEÇMEM 10. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin son bölümünde; birbirlerine kavuşmanın mutluluğuyla adeta aşk sarhoşu olan Nur ve Yiğit, aşklarını gizli gizli yaşadılar. Yiğit ve Nur, sonunda kendilerini tamamen aşka bırakırken, Sinan'ın bıraktığı mektup İclal'in kafasını karıştırdı. Nur, Yiğit'i affetmenin huzuruyla çiftlikte ilk kez mutludur fakat, Elmas'ın varlığı çiftliği karıştırmaya devam etti.

Birbirlerine kavuşmanın mutluluğuyla adeta aşk sarhoşu olan aşıklar, aşklarını gizli gizli yaşarken, İclal ve Nur'un aynı gün Yiğit'i şirkette ziyaret etmeleri ortalığı karıştırdı. İclal'in Yiğit'le romantik bir yemeğe çıkması Nur'u kıskançlığın pençesine attı. Yiğit ve Nur, bir büyük sınavdan daha geçerken, Nur'un günlüğünün kayıp olduğunu fark etmesiyle çiftlikte büyük bir kriz çıktı.İclal ve Nur, bir kez daha karşı karşıya gelirken, çiftlik kimsenin aklına gelmeyen bir trajediyle sarsıldı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler