MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asla Vazgeçmem 11. bölümü yayınlandı

Show Tv'nin adından söz ettiren dizisi Asla Vazgeçmem 11. bölümü heyecan dolu sahneleriyle ekrana geldi. Merakla beklenen Asla Vazgeçmem son bölümde İclal geçmişine dair daha fazla iz bulmaya başladı ve Yiğit'in kendinden uzak kalması İclal'in sinir krizi geçirmesine neden oldu.

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Asla Vazgeçmem 11. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay gibi güçlü isimlerin başrollerini paylaştıkları Asla Vazgeçmem 11. bölümü olay yaratan sahneleriyle hafızalara kazındı. İzleyiciler dizinin bu bölümünde de ekran başından bir an olsun ayrılamadılar. Asla Vazgeçmem son bölümünde kaza geçiren Nur çiftlikte yaşamak istemedi. Asla Vazgeçmem heyecanda bırakan sahneleri ile 23 Nisan perşembe akşamı ekranlara geldi.

ASLA VAZGEÇMEM 11. BÖLÜM ÖZETİ

Kazanın ardından büyük bir travma geçiren Nur artık o çiftlikte yaşamak istemediğini anladı. Kazanın ardından önemli bir karar alan Nur, iş aramaya ve kendi hayatını kurmaya niyetliydi. Nur'un iş aradığını Elmas'tan duyan Yiğit ise bu haber karşısında büyük bir şok yaşadı.

Asla Vazgeçmem son bölümünde; Nur'un hayatını kurtarması İclal'in Nur'a olan düşmanca tavırlarına nokta koymasını sağladı. Yaşadıklarından çok etkilenen İclal'in Nur'a barış çubuğu uzatması çiftlikteki dengeleri değiştirdi.

Yiğit, Nur'un atlattığı büyük tehlikenin etkisinden uzun süre kurtulamazken, aşıklar aralarındaki ufak tefek sorunları unutmuşlardı bile. Çiftlikte ise Yiğit'in Fransa'dan gelen kuzeni Fırat'ı ağırlama telaşı başladı. İclal'den gördüğü sıcaklıkla karışık duygular yaşayan Nur ise gerçek bir iş bulmayı kafasına koydu. Ancak bu iş meselesi Elmas ve Aytül'ün işbirliği ile büyük bir Oyun haline gelir.

Asla Vazgeçmem yeni bölümde komadan uyandıktan sonra yakın geçmişini hatırlamayan İclal artık her şeyi hatırlamaya başladı. Yiğit'in kendisinden boşanmak istediğini hatırlayan İclal, hatırladığı gerçeklerile yaşayabilecek mi?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler