MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asla Vazgeçmem 15. bölümde Yiğit'e büyük şok

Asla Vazgeçmem son bölümü nefesleri kesen sahneleriyle ekrana geldi. Asla Vazgeçmem 15. bölümde bebeği öğrenen Yiğit, Nur'u affedemedi.

Show TV'nin iddialı yapımlarından Asla Vazgeçmem 15. bölümü nefesleri kesen sahneleriyle ekrana geldi. Nur'un hamile olduğunu öğrenen Yiğit, onu hamile olduğunu kendisinden saklamasından dolayı suçladı. Yiğit bu yaşadıkların sonra yeni bir karar aldı ancak Nur onu daha da şaşırtacak bir hamle yaptı. Yiğit'in aldığı karar ne oldu? Yiğit ve Nur aşkı sonsuz dek bitiyor muydu? Tüm bu soruların yanıtının verildiği Asla Vazgeçmem son bölümü 21 Mayıs Perşembe günü ekrana geldi.

ASLA VAZGÇEMEM 15. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin bu bölümümde kaza geçirip hastaneye kaldırılan Nur'un bebeği kaybettiği söylendi. Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin paylaştığı Asla Vazgeçmem son bölümünde Yiğit, Nur'un hamlileliğini öğrendi ve onu hamile olduğunu kendisinden saklamasından dolayı suçladı.Asla Vazgeçmem 15. bölümünde Aytül'ün oyunlarının devam ederken İclal zehirlendi. Nur'un bebeği olacağını hastanede öğrenen ve tepki gösteren Yiğit, yeni bir karar alırken bir şok daha yaşadı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler