MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asla Vazgeçmem son bölümde nefeslerin tutulduğu an

Asla Vazgeçmem 16. bölümü izleyenlerinin karşısına bomba gibi bölümle çıktı. Asla Vazgeçmem son bölümünde Yiğit ve Nur'un arası daha da açıldı.

Asla Vazgeçmem son bölümü heyecanlı gelişmeleriyle ekranlara geldi. Asla Vazgeçmem 16. bölümünde Nur, Yiğit'in canını yakacak öyle bir şey yapıyor ki ikili arasında ipler iyice gerildi. Asla Vazgeçmem 16. bölümde Nur'u, markasının lansman gecesinde reklam yüzü olarak gören Yiğit çileden çıktı. Nur ise bebeğinin ölümünden kendisini sorumlu tutan Yiğit'i affedemediği için Yiğitle arasını daha da açacak hamleler yaptı. Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin başrollerini paylaştığı Asla Vazgeçmem son bölümüyle 28 Mayıs Perşembe akşamı Show Tv ekranlarına geldi.

ASLA VAZGEÇMEM 16. BÖLÜM ÖZETİ

Mert'i kurtarmak için bebeğini kaybeden Nur, Yiğit'in kendisine sırt çevirmesi ile birlikte büyük bir şok yaşadı. Nur'a olan kızgınlığı tam son bulan Yiğit, Nur'un yeniden mankenlik yapmaya başladığını görünce çılgına döndü. Fırat'ın Nur'u destekleyen konuşmaları ile Nur, Yiğit'i daha da kızdıracak adımlar attı. Lansman gecesinde çekilen fotoğrafları boy boy gazetelere çıkan Nur'a karşı, İclal'in kıskançlığı arttı. Ancak, Nur'a karşı kıskançlık besleyen tek isim İclal değildi. Yaptığı oyunlar yüzünden evinden ayrılmak zorunda kalan Elmas, duyduğu kıskançlıkla yeni planların peşine düştü.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler