MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asla Vazgeçmem 20. bölümde İclal'in büyük sırrı ortaya çıktı

Sevilen Show Tv dizisi Asla Vazgeçmem son bölümüyle yine ekranlara damga vurdu. Perşembe akşamlarına damga vuran Asla Vazgeçmem 20. bölümünde izleyenleri sürpriz gelişmeler bekliyordu. İşte, Asla Vazgeçmem son bölüm izleyicilerini şaşırtan o sahneler!

Show TV'den ekranlara bomba gibi düşen bir yıldırım aşkı hikayesi: Asla Vazgeçmem son bölümü tansiyonu yüksek sahneleriyle ekrana geldi! Yeni sezona iddialı bir giriş yapan dizinin 20. bölümünde İclal'in yaptığı plan ortalığı karıştırdı. Her hafta merakla beklenen ve ilgiyle takip edilen Asla Vazgeçmem dizisinin son bölümünde yeni sırların ortaya çıkması an meselesiydi. Sıfırdan zirveye yürümüş, hırçın bir ruh; Yiğit Kozan, ateşe koşan pervaneler misali, aşka inanmayan bu karanlık adama tutkun iki kadının hikayesini çarpıcı bir şekilde ekrana taşıyan dizide bu hafta Yiğit ve Nur çifti yine karşı karşıya geldi. İşte, dün akşam ekranlarda olan Asla Vazgeçmem 20. bölümünde yaşananlar!

ASLA VAZGEÇMEM 20. BÖLÜM ÖZETİ

Asla Vazgeçmem son bölümünde; büyük tekne patlamasından şans eseri kıl payı kurtulan Nur ve Yiğit büyük şok içerisindeydi. Hastanede yatan İclal ise Yiğit'in de öldüğünü düşünerek sinir krizi geçirdi ve Aytül'e patlamayı kendisinin ayarladığını istemeyerek de olsa itiraf etti. Aytül'ün artık tek hedefi kızının sırrının ortaya çıkmasını engellemekteydi. Ancak bu hiç de kolay olmayacaktı. Bu arada patlamayla İclal'in bir alakası olduğunu sezen Nur, tüm iyi niyetiyle bunu Yiğit ile paylaştı, ancak Yiğit'ten hiç beklemediği bir tepki görecekti. Aytül ve İclal'in oyunuyla iyice kötü duruma düşen Nur'un tek tutunduğu dal işi kalmıştı. Asla Vazgeçmem 20. bölümünde; Sancaktar Kozmetik'in patronu Kerem ise, Nur'a hiç kimseye davranmadığı kadar sıcak davranmaktaydı. Çünkü onu fiziksel ve tavır olarak yıllar önce trajik bir şekilde kaybettiği ilk aşkına çok benzetmişti. Elmas'ın oyunuyla iyice köşeye sıkışan Cahit ise bu işten kurtulmanın tek yolunun şantaja boyun eğmek olduğunu inanmıştı. Patlama olayının peşini bırakmayan Yiğit'i gerçeğe ulaşmasına az kala büyük bir sürpriz beklemekteydi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler