MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asla Vazgeçmem 27. bölümde Yiğit ve Nur'a büyük şok

Show Tv'nin iddialı yapımı Asla Vazgeçmem dizisinin son bölümünde heyecan yine doruktaydı. Merakla beklenen 27. bölümde İclal, yeni bir hayata başlamak için adım atan Yiğit ve Nur'a kötü bir sürpriz yaptı. İşte, Asla Vazgeçmem 27. son bölümde yaşananlar!

Başrollerini Amine Gülşe ve Tolgahan Sayışman'ın paylaştığı Asla Vazgeçmem 27. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Show TV'den ekranlara bomba gibi düşen bir yıldırım aşkı hikayesi: "Asla Vazgeçmem'de bu hafta hem ekran başındakiler hem Yiğit Kozan hamilelik sürprizi yaşadı. Büyük bir aşkla bağlı olduğu adamı Nur'a kaptırmamakta kararı olan İclal, Fırat'ın yardımıyla hayatının oyununu oynadı. İclal oyununda başarılı oldu mu? Tüm sorunları geçmişte bırakarak mutlu bir döneme girdiklerine inanan Nur ve Yiğit, İclal'in oyununa düştü mi? Tüm bu soru işaretleri Asla Vazçemem son bölümünde yanıt buldu.

ASLA VAZÇMEM 27. BÖLÜM ÖZETİ

Asla Vazgeçmem"in son bölümünde; İclal'in Yiğit ve Nur ile yüzleşmesi herkes için hayatı geri dönülmez bir şekilde değiştirdi. İclal'in her şeyi bilmesi artık bu mutluluk oyununa devam etmeyecekleri için Yiğit ve Nur'u büyük ölçüde rahatlatsa da suların kolay kolay durulmayacağını da biliyordu. Yiğit ve Nur çiftlikten ayrılarak kendilerine yeni bir dünya kurmanın heyecanı içindeyken Mert'in olumsuz tavırları her ikisi için de hem şaşırtıcı hem de çok üzücü oldu. Ancak Mert'in bu şekilde davranması, İclal'in onu silah olarak kullanmak üzere çalışmasının eseriydi. Gerçekleri kendisinden sakladığı için kızgın olduğu Aytül'ü yanına yaklaştırmayan İclal'in artık en yakını ise Fırat olmuştu. Ve Fırat'ın yardımıyla hayatının oyununu oynadı. Tek derdi Cahit'i babalık testine ikna ederek haklı olduğunu kanıtlayıp, rahata ermeyi planlayan Elmas ise Cahit ve Nazan'a tacizlerine devam edecek, sonunda ise testi kabul ettirdi. Fırat'ın yardımıyla hedefine ulaşan İclal, bombasını patlatmakta bir an bile tereddüt etmedi. Tüm sorunları geçmişte bırakarak mutlu bir döneme girdiklerine inanan Nur ve Yiğit için bu bomba haber ikisini de eskisinden de kötü bir duruma düşürdü.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler