MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asla Vazgeçmem 31. bölümde şok gelişme

Ekranların sevilen dizisi Asla Vazgeçmem son bölümü ile yine kasıp kavurdu! Her hafta büyük bir merakla beklenen dizinin 31. bölümünde Yiğit ve Nur çiftini kötü bir sürpriz bekliyordu. İşte, Asla Vazgeçmem 31. bölümünde yaşananlar!

Ekranlara bomba gibi düşen bir yıldırım aşkı hikayesi: Asla Vazgeçmem son bölümüyle yine şaşırtıcı ve sürprizlerle örülü sahneleriyle ekrana geldi.. Yayınlandığı ilk bölümde bu yana büyük ses getiren dizi 31. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerini Amine Gülşe ve Tolgahan Sayışman'ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda; Şafak Pekdemir, Ümit Yesin, Ayşegül Günay, Hülya Gülşen Irmak ve Tugay Mercan gibi güçlü isimlerin yer aldığı Asla Vazgeçmem dizisinin 31. bölümünde birbirlerinin yaralarını sarmaya çalışan Yiğit ve Nur'u yine kötü bir sürpriz bekliyordu.

ASLA VAZGEÇMEM 31. BÖLÜM ÖZETİ

Asla Vazgeçmem son bölümünde; Nur'un Kerem'in yan evine taşınması bardağı taşıran son damla olur ve Yiğit Nur'u kaçırdı. Amacı birkaç gün başbaşa kalarak tüm sorunlarını konuşarak çözmek ve Nur'a asla ondan vazgeçmeyeceğini göstermekti. Bebeği aldırması için İclal'i ikna edemeyen Aytül'ün bu sefer hedefinde Fırat vardı. Fırat'ı kızından uzak tutmak için herşeyi yapabileceğini hem İclal'e hem de Fırat'a çok açık bir şekilde gösterdi. Asla Vazgeçmem 31. bölümünde mahkeme yolunu açarak Cahit'e babalık testi yaptıran Elmas, sonucun çıkacağı gün Nazan'la karşı karşıya geldi. Gerçeğin ortaya çıkmasına saatlar kaldığına güvenerek Nazan'ı kışkırttı. Ancak Nazan'ın tepkisi Elmas'ın bile tahmin edemeyeceği kadar şiddetli oldu. Nur'la birlikte ortadan kaybolan Yiğit'i eve döndürmek için harekete geçen İclal'in yine en büyük kozu Mert'di. Yiğit ve Nur başbaşa geçirdikleri günlerde hem sık sık kapışacak, hem de birbirlerinin yaralarını sardı. Ancak onları yine büyük bir sürpriz bekliyordu.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler