MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asla Vazgeçmem 4. bölüm Show Tv'de ekrana geldi

İlgi gören dizi Asla Vazgeçmem, 4. bölümüyle ekrana geldi. Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin paylaştığı Asla Vazgeçmem son bölümde Aytül'ün elinde bir koz vardı ve bu kozu Nur'u evden göndermek için kullanmaya hazırlandı.

ASLA VAZGEÇMEM 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

Show Tv ekranlarının beğenilen yapımlarından Asla Vazgeçmem 4. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Merakla beklenen Asla Vazgeçmem dizisinin bu bölümünde Aytül, Nur'un geçmişini araştırdı ve Nur'dan kurtulmanın bir yolu olduğunu fark etti. Öte yandan Nur'un Yiğit'i kazara yaralaması çiftliği karıştırdı.

Başrollerini Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin paylaştığı, Şafak Pekdemir, Ayşegül Günay, Tugay Mercan, Yonca Cevher, Ümit Yesin, Hülya Gülşen Irmak Yağızhan Dikmen ve Poyraz Bayramoğlu gibi isimlerin de rol aldığı, yönetmen koltuğunda Nihat Durak'ın oturduğu Asla Vazgeçmem son bölümüyle 5 Mart Perşembe akşamı ekrana geldi.

ASLA VAZGEÇMEM 4. BÖLÜM ÖZETİ

Asla Vazgeçmem'in dördüncü bölümünde; Nur'un Yiğit'i kazara yaralaması çiftliği karıştırdı. Önce Yiğit'in vurulması sonra da yaşadığı alyans kriziyle İclal'in dikkati Nur üzerine yoğunlaştı. Nur ise yaşadığı kabus gecesinin ardından bir kez daha tüm öfkesine rağmen Yiğit için çarpan kalbiyle yüzleşti.

NUR VE YİĞİT TEHLİKEDE

Aytül, Nur'un geçmişini araştırdı ve Nur'dan kurtulmanın bir yolu olduğunu fark etti. Asla Vazgeçmem son bölümde Aytül ve Nazan, Tayyar'ı maşa edip Nur'un hayatlarından çıkması için işbirliği yaparken Nur ve Yiğit için büyük tehdit kapıdaydı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler