MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Asla Vazgeçmem'de büyük kavga çıktı

Show Tv'nin başarılı yapımı Asla Vazgeçmem 25. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Farklı konusuyla dikkat çeken dizinin 25. bölümünde büyük kavga çıktı. Asla Vazgeçmem son bölümünde Yiğit ve Kerem yumruk yumruğa kavga etti.

Heyecan dozu yüksek dizisi Asla Vazgeçmem'de bu hafta tansiyon yükseldi. Show TV'den ekranlara bomba gibi düşen bir yıldırım aşk hikayesi Asla Vazgeçmem 25. bölümü ile ekranlara geldi. Bu hafta Nur ve Yiğit arasındaki gerginlik giderek daha ciddi bir boyuta ulaştı. Kerem'in Nur'a ettiği evlilik teklifini duyan Yiğit, çıldırıyor ve ortalığı birbirine kattı. Araları bozuk olan Yiğit ve Nur'un aşkı bu sınavdan da geçecek mi merak konusuydu. Başrollerini; Tolgahan Sayışman ve Amine Gülşe'nin paylaştığı Asla Vazgeçmem son bölümüyle dün akşam saat 20.00'de Show Tv'deydi!

ASLA VAZGEÇMEM 25. BÖLÜM ÖZETİ

Asla Vazgeçmem yeni bölümünde; geçtiğimiz haftalarda Nur ve çekim ekibiyle aynı otelde karşılaşıp çıldıran Yiğit'in bu hafta gözü döner. Kerem Sancaktar'ın sürekli karısının etrafında gördüğü için çıldıran Yiğit, bu kez daha büyük bir şok yaşar. Nur'a evlilik teklif etmesi Yiğit'i deliye döndürür. Yiğit karısına yapılan bu teklifi duyunca Kerem Sancaktar'a yumruk atar. Bu gelişme sonrasında araları zaten bozuk olan Yiğit ve Nur'un ilişkisini daha büyük bir çıkmaza sokar. Heyecan ve gerilim dolu dakikaların yaşanacağı Asla Vazgeçmem 25. bölüm ile 12 Kasım Perşembe 19:45'te Show Tv'de!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler