MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Aslıhan Doğan kimdir" sorusunu cevap Mynet'te

Aşk iddiaları ile gündeme Aslıhan Doğan ve Arda Turan, Marmaris'e tatile gitti. Arda Turan'ın yeni kız arkadaşı Aslıhan Doğan ile tatil fotoğraflarını yayınlaması, "Aslıhan Doğan kimdir?" dedirtti.

Atletico Madrid'in ve Milli Takım'ın adından en çok söz ettiren Futbolcusu Arda Turan, ilişki iddialarını yalanladığı Aslıhan Doğan ile tatileçıktı. İspanya'da futbol yaşamına devam eden Arda Turan adının aşk dedikodularına karıştığı Aslıhan Doğan ile beraber bulunduğu fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. Aşk iddialarını yalanlamalarına rağmen sık sık bir araya gelen ikili bu kezMarmaris'e tatile çıktı. Arda Turan'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf yorum yağmuruna tutuldu.

Bazı takipçileri de Aslıhan'ın paylaşımının altına 'Artık aşklarını gizlemiyorlar, aşk pozu bu' yorumunda bulundu. Gelen yorumlar üzerine Arda Turan, paylaşımıyla 'Her şey yolunda' mesajı verdi. Galatasaraylılığı ile bilinen ve son şampiyonluk kutlamalarına da TT Arena'ya gelen Arda Turan'ın yeni kız arkadaşı Aslıhan Doğan'ın Instagram hesabından kendi baş harflerinin bulunduğu A.D yazılı Fenerbahçe fotoğrafını paylaşması ise esprilere neden oldu. Aslıhan Doğan'a takipçileri 'Yenge, Arda'yı Fenerbahçe'ye getirsene... Yeni sezonda Arda Turan, Fenerbahçe'de' diye espri yaptı.

ASLIHAN DOĞAN, ARDA TURAN'I MADRİD'TE DE ZİYARET ETMİŞ

İddialara göre; Arda Turan geçtiğimiz günlerde de Madrid'teki evinde Aslıhan Doğan'ı ağırlamıştı. Hatta kız kardeşiyle beraber Madrid'e giden Aslıhan Doğan, ünlü futbolcunun evinde kalmıştı.

ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?

Şimdilerde başarılı Futbolcu Arda Turan ile anılan Aslıhan Doğan ilk olarak Hakan Kosif'le olan ilişkisiyle gündeme gelmişti. Sevgilisinin kendisini aldatması üzerine çok uzun sürmedi bu ilişkisi. Ardından Milli yıldızımız Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündeme geldi, Sinem Kobal'dan önceydi ancak ikilinin yakınlaşması. Arda Turan'ın Sinem Kobal'dan ayrılmasından sonra ikili sık sık yanyana gelmeye başladı.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler