MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ata Demirer Nurella'yı tanımadı

Beyaz Show son bölümünde komedyen Ata Demirer rüzgarı esti. Ata Demirer'in Nurella'yı tanımaması üzerine Demet Akbağ'ın yaptığı espri stüdyodakileri kahkaya boğdu.

Beyaz Show'un son bölüm konukları arasında ünlü komedyenler Ata Demirer ve Demet Akbağ idi. Beyaz'ın "Senden bir Nurella taklidi isterdik" demesi üzerine Ata Demirer'in "Nurella ne ya" cevabı stüdyodakileri kahkahaya boğdu. Kanal D ekranlarında her cuma gecesi canlı olarak yayınlanan Beyaz Show'un bu haftaki konuklarından Ata Demirer'in canlı yayında Nurella'yı tanımadı.

DEMET AKBAĞ'IN KAHKAHALARA BOĞAN NURELLA ESPRİS**İ**

Seyircilerden birinin kağıda yazarak sordukları sorulardan biri Ata Demirer'e "En çok hangi taklidi yapmayı seviyosun" şeklindeydi.
Ata Demirer soruyu cevaplarken, Beyazıd Öztürk Nur Yerlitaş'ı kast ederek "Senden biz Nurella taklidi bekliyoruz. Sana bir Nurella taklidi yakışır" şeklindeki sorusuna Ata Demirer "Nurella ne ya?" şeklinde cevap verince stüdyodaki herkes kahkahalara boğuldu. Bu durumu fırsat bilen Demet Akbağ, "Ekmeğin üzerine sürülen varya o" diyince stüdyodaki kahkahalar daha da yükseldi.

Yeni filmleri "Niyazi Gül Dört Nala" ile 8 Mayıs'ta izleyiciyle buluşacak olan filmin başrol oyuncuları Ata Demirer ve Demet Akbağ film hakkında da açıklamalarda bulundu.

NİYAZİ GÜL DÖRT NALA FİLMİ KONUSU

Veteriner Niyazi Gül karakterinin beyazperdedeki maceralarını konu alan film, kahkahası bol bir yerli komedi. Projede Ata Demirer'e daha önce birlikte rol aldığı başarılı oyuncu Demet Akbağ eşlik ediyor.Filmin yönetmenliğini ise Ata Demirer'in projelerinden aşinası olduğumuz Hakan Algül üstleniyor. Filmde Ata Demirer ve Demet Akbağ dışında Şebnem Bozoklu, Ayşenil Şamlıoğlu, Levent Ülgen, Ferit Kaya da rol alıyor. Çekimlerinin büyük bir bölümü İzmir'de gerçekleşen film 8 Mayıs'ta vizyonda.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler