MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ata Demirer senaryolarının sırrını açıkladı

Yeni sinema filmi ile adından söz ettiren Ata Demirer senaryollarının sırrını açıkladı. Sedef İybar'ın mutfağına konuk olan Ata Demirer, tek kişilik gösterisini şarkılarla harmanlayacağının müjdesini verdi.

Sedef İybar'ın mutfağını ele geçiren ve kepçeyi eline alan Ata Demirer, yemekten çok keyif aldığını bellirdiği Ahtapot Yahni'yi kendi elleriyle hazırladı. Mizahı sahnede yapmayı tercih ettiğini söyleyen Ata Demirer filmlerinin ve karakterlerin oluşum aşamalarını paylaştı. Karakterleri oluştururken ilk önce melodilerini keşfettiğini, karakterleri ses tonlarına göre yazdığını söyledi. Niyazi Gül Dörtnala' filmi gösterimde olan Ata Demirer, yeni bir gösteri için hazırlıklarının sürdüğünü de programda açıkladı. Ünlü komedyenin şarkı da söyleyeceği tek kişilik şovu kış aylarında seyirciyle buluşacak.

NİYAZİ GÜL DÖRT NALA KONUSU

Ata Demirer'in 15 yıl önce Korsan TV'de skeçler halinde televizyon ekranlarında sergilediği ilk yerleşik tiplemelerinden biri olan Veteriner Niyazi Gül karakterinin beyazperdedeki maceralarını konu alan filmin yönetmenliğini ise Ata Demirer'in projelerinden aşinası olduğumuz Hakan Algül yapıyor. Filmde Ata Demirer ve Demet Akbağ dışında Şebnem Bozoklu, Ayşenil Şamlıoğlu, Levent Ülgen, Ferit Kaya da rol alıyor.

Ata Demirer'in canlandırdığı Profesör Veteriner Niyazi Gül, çocukluk yaşlardan beri tüm hayvanların dilinden anlayan biraz sıradışı bir bilimadamıdır. İnsanların zevki için hayvanlara eziyet edilmesine, avcılığa, gerçek kürk tüketimine sonuna kadar karşıdır. Üniversitede dersleri hep eğlenceli geçen Niyazi Gül'ün bir de Hediye adında bir çalışanı vardır. Hediye hem Niyazi Gül'ün tüm işlerine koşturur hem de yıllarını verdiği gizli formülü bulması için deneylerine yardım eder. İzmir'de kendi halinde yaşayan Niyazi Gül'ün mütevazi hayatı Sultan Şahmerdan ve Rıza Kabakoz'un atlarını yarıştırma iddiası ile allak bullak olacaktır!

Vitrin


En Çok Aranan Haberler