MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atalay Demirci'nin yüzüne tüküren Beyaz TV muhabiri işten mi kovuldu?

Önceki gün Atalay Demirci ile röportaj esnasında sinirlenip konuşmayı yarıda keserek Demirci'nin yüzüne doğru tüküren muhabir Levent Kelleci'nin işten kovulduğu yönünde iddialar vardı. O muhabir olayın ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Muhabir röportajı yarıda keserek Atalay Demirci'ye şu sözleri söylemişti:

'Muhabirlik yapmak çok zordur. Ben sizin doğru söylediğinize inanmıyorum. Orada o kadar adam öldü. Çıktınız Kızılay meydanında konuştunuz. Arkasından Enes Kanter'le konuştunuz. Kurban olurum ona gibi ifadeler konuştunuz. Bence, siz de onların köpeğisiniz. Bu benim kendi fikrim. Onlarca insan öldü, 'Kurban olurum' diyebildiniz. Yazıklar olsun diyorum' dedi.Kelleci konuşmasının ardından Demirci'nin yüzüne tükürerek bulunduğu yerden ayrıldı.

Olayların ardından sosyal medyada o muhabirin işten çıkarıldığı konuşulmuştu. Kelleci sosyal medya hesabından paylaşım yaparak iddiaları yalanladı:
'Beyaz TV tarafından isime son verildiği haberleri sosyal medyada dolaşmaktadır bu tip haberler gerçeği yansıtmamaktadır lütfen itibar etmeyiniz görevimin basindayim.'


Vitrin


En Çok Aranan Haberler