MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan patlamaya ünlü isimlerden tepki mesajları

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda dün gece arka arkaya bombalar patladı, 41 kişi hayatını kaybederken 239 kişi de yaralandı. Terör saldırısının ardından Türkiye'de Twitter'a erişim yasağı gelirken, ünlü isimler de Instagram hesaplarından yaşanan saldırı sonra üzüntülerini dile getirdi.

Türkiye'yi dün gece yasa boğan hain terör saldırısında son bilgilere göre 41 kişi hayatını kaybetti, 239 kişi de yaralandı. 3 terörist önce uzun namlulu silahlarla sivillere ve polislere kurşun yağdırdı ardından da bombayı patlattı. Atatürk Havalimanı'nda yaşanan terör saldırısından 5 saat sonra terminallerdeki işleyiş normale döndü. Ünlü isimler de sosyal medyadan yaşanan saldırıyı kınadı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna da Twitter hesabından İstanbul Atatürk Havalimanı saldırısı sonrası paylaşımda bulundu. Madonna, 'İstanbul için, Türkiye için dua edin. Neden bir başkasını sevmek bu kadar zor?' yazdı ve üzerinde ay yıldız boyası bulunan dansçısıyla olan fotoğrafını paylaştı.

İlker Kaleli: Çaresizim.. Söylecek lafım, kuracak cümlem yok. Kayıp gidiyor herşey elimizden, ölerek, acıyarak... Çok acıyarak... Lanet olsun

Birce Akalay
Bu acı,bu korku çok fazla bize.Bu gece bir felaketler yekününün karanlığı çöktü ruhlarımıza.Sağım solum kapkara,bunca emanet can artık yok!!! Yok işte yok!Geniş resimlerden bakarken şizofren gibi ölümü yok sayamayız.Ancak ölümün karanlığında yok olup geniş resime bakmaktan kendimizi ala koyamayız..Bu ne yaman çelişkidir,ne bahtsız bir halet-i ruhiyedir koca bir millet için.Aklı korumak zor..Korkma..Korkma..Korkma..

Pınar Altuğ Atacan:BASIMIZ SAGOLSUN #AtaturkHavalimani #terorulanetliyoruz #AllahRahmetEylesin

Ece Erken: ŞEHİTLERİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN,ACILI AİLELERİNE SABIR DİLİYORUM,BAŞIMIZ SAĞOLSUN!TERÖRE LANET OLSUN!

Arda Turan
'Yine ciğerlerimiz yandı. Başımız sağ olsun Türkiye'm. Bu acılara sebep olanlar kahrolsun!'

Sinan Akçıl
Öldüğünüz cehennemde bile bulacağım sizi oğlum…Rahat olmadığınızdan emin olmak için.#katiller

Enrique İglesias
Kalbim seninle İstanbul. Dualarımız bu korkunç trajediyi yaşayan Türkiye ve dünyada terör şiddetinden etkilenen herkes için.


Ece Erken: Alişanın sayfasında görüp paylaştım sonra sildim,1-2 gerizekalı hani yalandı,patlamayı yalanlamıştın ne oldu yazmış?bak gerizekalı kardeşim öncelikle sabaha kadar uyumadım!canımız yanıyorken,ölen kardeşlerimize dua etmek,üzülmek varken sen yine nerden ne bulurumun peşindesin!ondan senden hiç bi halt olmamış,olmaz!!!!!!bu fotoyu koymamdaki amaç şuydu!!!!!durumun ne kadar vahim olduğu belli olmadan Belçika'da olan saldırının fotolarını bizdeki patlama gibi göstermeye çalışmalarıydı!canımızı daha çok yakmalarına izin vermeyin dememdi!!!!ama sen kalkıp saldırıyı yalanladın diyorsun!Allah sana ve senin gibilere akıl,fikir versin!YAZIK!daha çok şey söylerdimdeeee dua et beni çoluk,çocuk da takip ediyor!!!!!sen anladın!


Sibel Can

Atatürk Havalimanı'nda yaşanan bu hain saldırıda hayatını kaybeden masum vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ailelerine Allah büyük sabır ve dayanma gücü versin.

Şeyma Subaşı
Diyecek hiçbir şey yok… Terörü lanetliyoruz! Allah rahmet eylesin.. Hepimizin başı sağ olsun…

Salih Bademci: UTANDIM!... USANDIM!... #atatürkhavalimanı #ataturkairport

Kenan Sofuoğlu

'Türkiye'nin büyümesini bu tür hain saldırılarla durduramazsınız, vakit birlik vakti Rabbim birliğimizi bozmasın..Saldırıda hayatini kaybedenlere Allah tan rahmet yakınlarına sabırlar dilerim..'

Gizem Özdilli
Allah'ım göster yüce adaletini! Kurtar bizi! Ben bu saldırı saatlerinde 22:30 uçağı ile Ankara'ya gitmekten son anda vazgeçtim…Ya yarın? Allah bu memleketin iyi niyetli insanlarını korusun…

Mustafa Sandal
Masum, günahsız vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Kelimeleri bir araya getiremiyorum! #basimizsagolsun

Murat Dalkılıç
Adi şerefsizler!

Burçin Terzioğlu: #atatürkairport ÖLÜYORUZ.

Özge Ulusoy

'3 canlı bomba! Kayıp sayısından çok korkuyorum… Allah'tan kayıplarımıza rahmet yaralılara şifa yakınlarına sabır diliyorum…#ataturkairport'

Alişan
Maalesef ölü sayısı artıyor (Son açıklanan 28 şehidimiz var. Allah sabır versin ölenlerin yakınlarına… Ve sayfamda hala salak salak şeyler yazan şerefsizler, Allah sizin de belanızı versin. Terörü destekleyen ve bu durumdan nemalanmaya çalışan kim varsa lanet olsun. Allah ülkemizi ve bizleri korusun.

Merve Boluğur
Kelimeler kifayetsiz, çok üzgünüm çok!
-
Şeyma Subaşı: Diyecek hiçbir şey yok.. Törerü lanetliyoruz! Allah rahmet eylesin.. Hepimizin başı sağ olsun...

Naomi Campbell

Dualarım ve sevgim İstanbul ve Türkiye ile birlikte.

Türkan Şoray
Bu gece yine yüreğimize acı oturdu

Burcu Kara
Canım Ülkem yazık sana.

Zuhal Topal: Yine terör yine içimiz yanıyor... #terörülanetliyoruz

Sibel Can: Atatürk Havaliman'ında yaşanan hain saldırıda hayatını kaybeden masum vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ailelerine Allah büyük sabır ve dayanma gücü versin..

Başak Dizer
Ülke karardı, içim karardı.Kalbim SIKIŞIYOR! Resmen ülkeye yazık oldu, ne hale geldik. Bunu mu hakediyordu bu millet? Artık yeter, insanlığınızdan utanın biraz.

Selen Görgüzel Alkan

Patlamadan kısa bir süre önce alandaydık haberi uçakta aldık. Ülkemizde gün geçmiyor ki lanet okuyacak üzülecek birşey olmasın dün bugün ve hergün gibi gene unutmayacağız dediğimiz acılar yaşam biçimimiz… Terörizm ölüm şeklimiz oldu. Biraz önce oradaydım bu sefer de ucuz kurtulduk diyecek halde bir yaşam felaketin ne zaman nerede vuracağı şansa kalmış bir hayatı solumak kader değildir olamazda! Bize huzur vermeyen, mutluluğu haram edenler Allahınızdan bulun! Ölenlere Allahtan rahmet yakınlarına ve tüm ülkemize sabırlar diliyorum ve rabbime yalvarıyorum ülkemizi huzura refaha kavuştur. Allahım insanoğluna akıl fikir ihsan eyle.

Özlem Yıldız:Boğazım düğümleniyor bu kaçıncı acı ...

Gizem Hatipoğlu: Teröre lanet olsun! #canımülkem.

Gülben Ergen: yıl içerisinde yaşadıklarımız,acılarımız,halimiz... #birlik #terörelanetolsun #acı #masuminsanlarölüyor

Erhan Çelik: Bu gece; dini, dili, siyasi görüşü, partisi, kimliği ne olursa olsun teröre karşı, kan döken teröristlere inat kenetlenme MİLLET OLMA gecesi.



Vitrin


En Çok Aranan Haberler