MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

'Atilla Taş hapis cezasına ne dedi?' yanıtı haberimizde

Atilla Taş, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a hakaret ettiği gerekçesiyle açılan dava sonuçlandı. Atilla Taş, 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Peki, 'Atilla Taş hapis cezasına ne dedi?' yanıtı haberimizde!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ın Atilla Taş'a açtığı hakaret davası bugün sonuçlandı. 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde gerçekleşen dava sonucunda; Yenişehir yakınlarında ölü bulunan köpekler için Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a twitter hesabından tepki gösteren Atilla Taş, suçlu bulundu. "Ne insana saygınız var, ne hayvana, ne doğaya. Lafa gelince Müslüman. Bu yaptığını caniler yapmaz" ve "Sen ne vicdansız biriymişsin başkan efendi. Bu köpekleri neden katlettin? Yazıklar olsun sana" gibi ağır cümleler kullanan Atilla Taş, 11 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Atilla Taş için Türk Ceza Kanunu'nun 125/4 maddesi gereğince 1 yıl 2 ay hapis cezası veren mahkeme, yapılan indirimler sonucunda cezayı 11 ay 20 gün olarak kesinleştirdi. Ayrıca; Sanık hakkında hükmolunan cezanın 2 yıldan az süreli hapis cezası olması, 3 aydan fazla süreli hapis cezasına mahkumiyetinin bulunmaması nedeniyle, verilen hapis cezasının ertelenmesine ve bir yıl içerisinde aynı suçtan ceza almazsa 11 ay 20 günlük cezasının infaz edileceğini karara bağladı.

ATİLLA TAŞ KARAR ARDINDAN TWEET ATTI

Atilla Taş, hapis cezasının kesinleşmesi ardından sosyal medyada açıklamada bulundu. "Verilen karar ardından şu açıklamayı yaptı. Şükürler olsun hırsızlıktan arsızlıktan ceza almadım. Bu hayvanların yaşam hakkını savunurken ceza yedim. Onurdur!" yazan Atilla Taş'a destek mesajları geldi.

ALİNUR AKTAŞ'IN AÇIKLAMASI

Atilla Taş ile mahkemelik olan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dava öncesinde kamuoyunu bilgilendirme açıklaması yapmıştı. Aktaş yaptığı açıklamada; "2 sorumsuz çalışanımızın 3 seferde götürülmesi gereken hayvanların, ilgili personellerimizin kendi başlarına aldıkları inisiyatifle işi çabuklaştırma adına tek seferde sevk ettiğini, sevkiyat anında olumsuzluk olmaması, köpeklerin aracın kasasından atlamaması ve düşmemesi için aracın kasasına branda çekildiğini, personelimiz hayvanların araçta durumlarını kontrol etmeden olayın olduğu yerde hayvanları bıraktığını, personellerimizin ihmalkârlığı, havanın karanlık olması ve personelimizin hayvanların son durumuna bakmadan hayvanları boşaltıp bölgeden uzaklaşmaları böyle talihsiz bir durumu ortaya çıkardığını." belirmişti.

ATİLLA TAŞ KİMDİR?

Atilla Taş, 4 Şubat 1975 tarihinde Adana'nın Ceyhan ilçesinde dünyaya gelmiştir. Değişik işlerde çalışırken bir yandan da restoranlarda, gazinolarda şarkı söyleyen sanatçı, "Ham Çökelek" şarkısı ile iyi bir çıkış yaparak tüm Türkiye'nin kendisini tanımasını sağlamıştır. Atilla Taş'ın kendi bestelerinin de olduğu ilk albümü "Kırmızılım" 1998 yılında çıkmıştır. Müzik dünyasının yanı sıra Tv ekranlarında da yer alan Atilla Taş, ilk oyunculukik kabiliyetini "Zilyoner" adlı dizide göstermiştir.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler