MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Atv canlı yayına Şarkıcı Emrah'ın oğlu damga vurdu

Atv canlı yayını ile ekrana gelen programlardan biri de Zahide ile Yetiş Hayata. Hafta içi hergün yayınlanan programa geçtiğimiz günlerde Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan katıldı. Atv canlı yayını telefonlarla kilitlendi.

Atv canlı yayın programı Zahide ile Yetiş Hayata'ya ünlü Şarkıcı Emrah'ın oğlu Tayfun Erdoğan konuk oldu. Zahide Yetiş yayın öncesinde Tayfun Erdoğan'ın kendisine "Ben baba olmak istiyorum ama babam gibi değil" dediğini söyleyince Atv canlı yayınına genç kızlardan telefon yağdı.

Yetiş Atv canlı yayında Tayfun'un evlenmek istediğini kendisiyle paylaştığını söyleyince program bir anda evlilik programlarının formatına döndü. Birbiri ardına Tayfun için canlı yayına bağlanan genç kızlar yakışıklı gençle evlenmek istediklerini söylediler. Zahide Yetiş ise Tayfun'un tüm taliplerini yayına davet etmekle birlikle yakışıklı gencin evlenmesi halinde düğününü ve evini kendisinin yapacağı sözünü de verdi.

ATV YAYIN AKIŞINDA GÜNDÜZ KUŞAĞI

Milyonları ekrana kilitlemi başaran Atv yayın akışında gündüz kuşağında yayınlanan programlarının değeri büyük. Dolu dolu güne başlayan Atv gündüz kuşağında şu programlar yer alıyor: gün içerisinde yaşanan olayların ve gelişmelerin haberdar edildiği Kahvaltı Haberleri programı, kayıpların ve katillerin kıskıvrak yakalandığı , karanlık olayların bir an önce aydınlatıldığı Müge Anlı ile Tatlısert, anneler ve kızlarını yarıştıran eğlenceli program Kızlar ve Anneleri, Uzman konukların yardımıyla ihtiyacı olanlara destek olup, sorunlarını çözüme kavuşturan Zahide ile Yetiş Hayata programı.

12 MAYIS 2015 ATV YAYIN AKIŞI

07:00 Kahvaltı Haberleri,

10:00 Müge Anlı ile Tatlısert

15:00 Yahşi Cazibe

16:00 Zahide ile Yetiş Hayata

16:30 Esra Erol14:30 Unutma Beni

18:45 Atv Ana Haber

20:00 Robin Hood

23:20 Doom

01:25 Kara Para Aşk

04:30 Huzur Sokağı

Vitrin


En Çok Aranan Haberler