MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayrılsak da Beraberiz 1. bölüm TV 8'de ekrana geldi

Ayrılsak da Beraberiz için heyecanlı bekleyişin sona erdi. 1999- 2004 yılları arasında yayınlanan Ayrılsak da Beraberiz 19.30'da Survivor'dan hemen önce ekrana geldi. Başrollerini Mete Horozoğlu ve Algı Eke'nin paylaştığı yeni bölüm ilgi toplamayı başardı.

Bir dönemin fenomen dizisi Ayrılsak da Beraberiz yeniden ekranlarda! Şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan ancak evi birbirlerine bırakmayı reddeden Teoman ve Berna'nın keyif veren öyküsünü anlatan Ayrılsak da Beraberiz dizisinin 1. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni versiyonunda Mete Horozoğlu ve Algı Eke'nin aşkı konu alınırken, son olarak Bugünün Saraylısı Hatice Aslan Algı Eke'nin, Suzan Kardeş de Mete Horozoğlu'nun annesi rollünde seyircinin karşısına çıktı.

Yapımcılığını Birol Güven'in yaptığı, Bora Tekay'ın yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosunun Birol Güven ve Resul Ertaş'ın kaleme aldığı dizinin başrollerini Mete Horozoğlu, Algı Eke, Suzan Kardeş, Hatice Aslan, Bülent Şakrak, Tuğçe Kurşunoğlu, Deniz Oral, Adem Yılmaz, Lorraine Bruijn, Seymen Aydın ve Haluk Özenç paylaşıyor. Ayrılsak da Beraberiz 1. bölümüyle beğeni toplamayı başardı.

AYRILSAK DA BERABERİZ KONUSU

Ayrılsak da Beraberiz, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmaya karar veren fakat boşandıktan sonra yaşadıkları evi birbirlerine bırakmayı reddederek aynı evde yaşamaya devam eden Teoman ve Berna'nın öyküsüdür. Her iki taraf da paravanla ikiye ayrılmış evin kendilerine ait kısmında bağımsızlıklarını ilan ederek diğerine inat yaşamaya devam etmektedir ve her iki taraf da evin tamamını elde edebilmek için akıl almaz yöntemlerle diğerini kaçırmaya çalışmaktadır. Fakat ayrı dünyaların insanı olduklarını söyleseler de aslında onlar kendilerine bile itiraf edemedikleri derin bir aşkla bağlıdırlar birbirlerine.

Ayrılsak da Beraberiz 'in hikayesi sürekli birbirleriyle didişen eski kaynanaların, girişimciliğin ve köşe dönme trendinin ekol ismi Feridun Bitir'in, zengin koca sevdasıyla yanıp tutuşan Serpil'in, oyunculuk dünyasına kapağı atmaya çalışan meraklı kapıcı İdris'in, renkli dünyalarını da çok keyifli bir dille anlatır.

SON ANDA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ

TV8'in merakla beklenen yeni komedi dizisi Ayrılsak da Beraberiz'de son anda bir oyuncu değişikliği yaşandı.

Yayına girmek için gün sayan dizide Berna'nın, zengin koca bulma hayaliyle yanıp tutuşan arkadaşı Serpil rolünü canlandıracağı açıklanan ve "Pis Yedili" dizisi ile tanınan Güneş Zavrak, yerini daha önce "Muhteşem Yüzyıl", Sevdaluk" ve "Kocamın Ailesi" dizilerinde oynayan Tuğçe Kurşunoğlu'na bıraktı. Role daha önceki versiyonda Belma Canciğer ve Simge Selçuk hayat vermişti.

Bu değişikliğin nedeni merak edilirken dizi için nasıl bir etki yaratacağı da şimdiden merak konusu. Başrollerini Algı Eke ve Mete Horozoğlu'nun paylaştığı yapım, boşanmalarına rağmen aynı evde yaşamaya devam eden Berna ve Teoman'ın ilişkisini konu alıyor.

AYRILSAK DA BERABERİZ 1. BÖLÜM ÖZETİ

Üç yıl önce büyük bir aşkla dünya evine giren Berna ve Teoman çifti, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmaya karar verdi. İki inatçı çift de kararından dönmeye niyetli değildi. Berna ve Teoman'ın bu kararına en çok anneleri Mehveş Hanım ve Hurinur Hanım sevindi.

Birbirinden hoşlanmayan ve her fırsatta tartışan dünürler için, Berna ve Teoman'ın boşanma haberi çok sevindiri oldu. Yalnız bir sorun vardı. Berna ve Teoman boşandı ancak ikisi de evden ayrılmama konusunda inat etti. Boşandıkları halde aynı evde yaşamaya devam eden çifti birbirinden komik ve eğlenceli günler bekledi.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler