MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayrılsak da Beraberiz 2. bölüm TV 8'de yayınlandı

Bir döneme damgasını vuran Ayrılsak da Beraberiz dizisi Tv 8 ekranlarından devam ediyor. Ayrılsak da Beraberiz 2. bölümüyle 24 Mart akşamı izleyicisiyle buluştu. Dizinin bu bölümünde Teoman banyoda bir hamilelik testi buldu.

Şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan ancak evi birbirlerine bırakmayı reddeden Teoman ve Berna'nın keyif veren öyküsünü anlatan Ayrılsak da Beraberiz 2. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Merakla beklenen dizide bu hafta inatlaşmalar devam etti. Teoman ve Berna'nın ev konusundaki tartışmaları bu bölümde de sürdü.

Yapımcılığını Birol Güven'in yaptığı, Bora Tekay'ın yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosunun Birol Güven ve Resul Ertaş'ın kaleme aldığı, başrollerini Mete Horozoğlu, Algı Eke, Suzan Kardeş, Hatice Aslan, Bülent Şakrak, Tuğçe Kurşunoğlu, Deniz Oral, Adem Yılmaz, Lorraine Bruijn, Seymen Aydın ve Haluk Özenç'in paylaştığı Ayrılsak da Beraberiz 2. bölümü 24 Mart Salı akşamı Survivor'dan hemen önce TV 8'de ekrana geldi.

AYRILSAK DA BERABERİZ 2. BÖLÜM ÖZETİ

Teoman ve Berna boşanmıştır, ancak ikisi de evden ayrılmama konusunda son derece inatçıdır. Evde kimin kalacağı konusunda tartışmalar büyürken, Teoman'ın banyoda bulduğu hamilelik testi kafaları karıştırdı! Teoman, baba olacağının heyecanıyla, Berna'ya karşı oldukça romantik olmaya başlayınca, birbirinden komik anlar yaşandı.

Öte yandan Teoman'ın annesi Hurinur Hanım'ın, Teoman'a çok kötü bir sürprizi vardı. Ayrılsak da Beraberiz son bölümde tam Teoman ve Berna'nın arası düzelmişken, Hurinur Hanım öyle bir hamle yaptı ki işler yeniden arap saçına döndü!

AYRILSAK DA BERABERİZ DİZİSİNİN KONUSU

Ayrılsak da Beraberiz, şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanmaya karar veren fakat boşandıktan sonra yaşadıkları evi birbirlerine bırakmayı reddederek aynı evde yaşamaya devam eden Teoman ve Berna'nın öyküsüdür. Her iki taraf da paravanla ikiye ayrılmış evin kendilerine ait kısmında bağımsızlıklarını ilan ederek diğerine inat yaşamaya devam etmektedir ve her iki taraf da evin tamamını elde edebilmek için akıl almaz yöntemlerle diğerini kaçırmaya çalışmaktadır. Fakat ayrı dünyaların insanı olduklarını söyleseler de aslında onlar kendilerine bile itiraf edemedikleri derin bir aşkla bağlıdırlar birbirlerine.

Ayrılsak da Beraberiz 'in hikayesi sürekli birbirleriyle didişen eski kaynanaların, girişimciliğin ve köşe dönme trendinin ekol ismi Feridun Bitir'in, zengin koca sevdasıyla yanıp tutuşan Serpil'in, oyunculuk dünyasına kapağı atmaya çalışan meraklı kapıcı İdris'in, renkli dünyalarını da çok keyifli bir dille anlatır.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler