MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayrılsak da Beraberiz 3. bölüm TV 8'de ekrana geldi

TV 8 ekranlarının yeni dizilerinden Ayrılsak da Beraberiz dizisinin yayın günü değişti. İlk iki bölümüyle salı akşamı ekrana gelen Ayrılsak da Beraberiz 3. bölümüyle 1 Nisan Çarşamba akşamı saat 22.45'te ekrana geldi.

Tv8′in sevilen dizisi Ayrılsak da Beraberiz dizisinin gün ve saati değiştirildi. Başrollerinde Mete Horozoğlu ve Algı Eke'nin bulunduğu dizi üçüncü bölümüyle gün ve saat değişikliğine gitti. Dizi bir türlü istenilen oranlara ulaşamamıştı. Dizi salı günleri 19.15′de ekrana geliyordu. Fakat TV8 ani bir kararla diziyi çarşamba günü 22.45′e aldı. Şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanan ancak evi birbirlerine bırakmayı reddeden Teoman ve Berna'nın keyif veren öyküsünü anlatan Ayrılsak da Beraberiz 3. bölümüyle kaldığı yerden devam etti.

Yapımcılığını Birol Güven'in yaptığı, Bora Tekay'ın yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosunun Birol Güven ve Resul Ertaş'ın kaleme aldığı, başrollerini Mete Horozoğlu, Algı Eke, Suzan Kardeş, Hatice Aslan, Bülent Şakrak, Tuğçe Kurşunoğlu, Deniz Oral, Adem Yılmaz, Lorraine Bruijn, Seymen Aydın ve Haluk Özenç'in paylaştığı Ayrılsak da Beraberiz 3. bölümü 1 Nisan Çarşamba akşamı TV 8'de ekrana geldi.

AYRILSAK DA BERABERİZ 3. BÖLÜM ÖZETİ

Boşandıktan sonra evden ayrılmama konusunda inatçı olan Teoman ve Berna, lades tutuşmaya karar verdi. Ladesi kaybeden evden ayrılacaktı! Bu yüzden her ikisi de ladesi kazanmak için elinden geleni yaptı. Teoman ve Berna'nın lades mücadelesi birbirinden komik anlara sahne oldu. Ayrılsak da Beraberiz son bölümde lades mücadelesini kim kazandı?

Vitrin


En Çok Aranan Haberler