MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayşe Akın: Ebru Şallı annemin yaşıtı

Ayşe Akın, Söylemezsem Olmaz programın'da suskunluğunu bozdu. Sinan Akçıl ile ilişkisiyle gündemen düşmeyen Ayşe Akın, şok eden iddialarda bulundu.

Sinan Akçıl ile olan ilişkisi ile gündemden düşmeyen Ayşe Akın, konuk olduğu magazin programında suskunluğunu bozdu. Ebru Şallı-Sinan Akçıl ilişkisine zarar veren kadın olarak anılan Ayşe Akın, 'Söylemezsem Olmaz' programında bomba açıklamalarda bulundu. Ebru Şanlı ve Sinan Akçıl birlikteliğinin sorulduğu Ayşe Akın açtı ağzını yumdu gözünü ve gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu. Ayşe Akın, Sinan Akçıl'ın ikili oynadığını ifade eden cümleler kullandı: "Ben, Sinan'a hiç aşık olmadım. Aramıza bir duvar koydum. Ne zaman Sinan'a şans verebilir miyim diye kendime sorsam Ebru'dan küfürlü mesajlar geliyordu. Sinan'ın Ebru ile görüşüp ikili oynadığını görüyordum. Ebru'ya ümit veriyordu, beni de yedekte tutmaya çaşıyordu."

"EBRU ŞALLI ANNEMİN YAŞINA YAKIN"

Sözlerine devam eden Ayşe Akın açıklamalarını şu sözlerde bitiridi: "O kadar mutlu oldum ki, büyük bir yük kalktı üstümden. İçtenlikle mutluluklar diliyorum. İnşallah evlenirler. Ben kimsenin kötülüğünü istemem. Herkes yoluna baksın. Evlenmek isteyenler evlensin, iş yapmak isteyenler iş yapsın. Benim annem 72 doğumlu, galiba onun (Ebru Şallı) yaşı da ona yakın. Gerek yok konuşmaya."

"SİNAN AKÇIL BANA RESMEN AŞIKTI"

Daha önce de Söylemezsem Olmaz programının sunucularından Bircan İpek, Ayşe Akın ile Sinan Akçıl hakkında konuşmuş. Ayşe Akın, ünlü sunucuya "Sinan bana resmen aşıktı." demiş, Sinan Akçıl'ın kendisiyle birlikte olmak için Ebru Şallı ile evlerini ayırdığını iddia etmişti. Ancak, Ebru Şallı'nın tehditlerinden sonra "Ben bunlarla uğraşmamam sen Ebru'ya sahip çık!" diyerek Sinan Akçıl'la görüşmeyi kestiğini aktarmıştı.


Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler