MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Ayşenur Balcı'dan olay canlı Periscope yayını

Ayşenur Balcı, Periscope yayınıyla gündeme bomba gibi düştü. Bu Tarz Benim yarışmasıyla tanınan Ayşenur Balcı, Periscope'te yaptığı çıplak yayınla tepkilere neden oldu.

Bu Tarz Benim yarışmasında yaşadığı olaylar ve sürprizleri ile izleyenleri şaşırtan Ayşenur Balcı, bu kez Periscop'ten yaptığı canlı yayınla şaşırttı. Ekranlarla Bu Tarz Benim yarışmasıyla tanınan Ayşenur Balcı, Periscope'te soyundu. Mobil telefonlarda canlı yayın yapılan uygulama Periscope'ta üstsüz yayın yapan Ayşenur Balcı, bir anda sosyal medyada da trend oldu. Erkek arkadaşının yanında yarı çıplak bir şekilde binlerce kişiye görüntü veren ünlü ismin yaptığı yayını şaşkınlık yarattı. Yaptığı harekete anlam verilemeyen Ayşenur Balcı'nın görüntülerdeki davranışları ise 'Uyuşturucu mu almış' gibi soruların sorulmasına neden oldu.

AYŞENUR BALCI KİMDİR?

1995 doğumlu olan Ayşenur Balcı, modellik ve mankenlik yapmaktadır. Modellik dışında oyunculuk ve dans ile ilgilenen Ayşenur Balcı, düzgün vücudu ve giyim tarzı ile Bu Tarz Benim jürisinin dikkatini çekmeyi başarmış, yarışmadan sonra estetik yaptırması ile gündeme gelmiştir. Yarışmada yer aldığı dönemde Show TV'de yayınlanan Her şey Dahil programına konuk olan Ayşenur Balcı, nefesleri kesen dans performansı ile hem stüdyodakileri hem de ekranları başındakilerin dikkatini çekmiştir.

PERİSCOPE NEDİR?

Periscope, Twitter aracılığıyla kişilerin canlı yayın yapmasını sağlayan sosyal bir platformdur. Periscope kullanılarak yapılan tüm yayınlar, hesabı olan tüm tarafından izlenebilmektedir. Periscope üzerinden canlı yayın yapmak isteyen kişilerin ilk önce Twitter hesabı olması gerekiyor.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler