MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baba Candır 10. bölümde ortalık karıştı

Trt ekranlarının renkli aile dizisi Baba Candır 10. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Renkli konusu ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken Baba Candır'ın son bölümünde Ceylan sabaha kadar eve gelmemesi ortalığı karıştırdı.

Ekranlara yeni bir soluk getiren Baba Candır 10. bölümü ile ekran macerasını keyifli bir şekilde sürdürmeye devam etti. Dizi severlerin sık sık; komik diyaloglara, karakterlerin ilişkilerindeki yeni karışıklıklara ve yanlış anlaşılmalara tanık olduğu dizinin ekrana gelen son bölümünde; Ceylan'ın itirafı Emrecan'ın aklını başına getirdi. Emrecan ise Ceylan için restorandaki işine geri döndü. Başrollerini; Settar Tanrıöğen, Özgün Karaman, Tülay Bursa, Melis Tüzüngüz gibi isimlerin paylaştığı, samimi anlatımıyla dizi severlerin ilgisini çeken Baba Candır 10. bölümü dün akşam saat 20.00'de TRT 1'deydi!

BABA CANDIR 10. BÖLÜM ÖZETİ

Baba Candır son bölümünde; Ceylan sabaha kadar eve gelmeyince bütün aile endişelendirdi. Ceylan'ın Rüzgar'ın yanında olduğunu öğrenen Emrecan çok kızar ve Ceylan'a çattı. Ceylan, Emrecan'a Rüzgar ile arasında hiçbir şey olmadığını ve olamayacağını çünkü ona aşık olduğunu söyledi. Ceylan'ın itirafı Emrecan'ın aklını başına getirdi. Ceylan için savaşmaya karar veren Emrecan restorandaki işine geri döndü. Baba Candır 10. bölümünde Rüzgar ise Emrecan'ın işteki günlerini çekilmez hale getirmek için elinden geleni yaptı. Egemen'in başı ise eski sevgilisi Derya ile dertteydi. Derya, Egemen için harcadığı üç yılın intikamı almak ister ve Egemen'e hastaneyi dar etti. Başhekim Adnan Egemen'in ailesiyle tanışmak ister ve iki ailenin kaynaşması için bir yemek organize etti. Haluk ve Ece beraber ev bakmaya gittiler. İstedikleri evi bulmak için türlü türlü oyunlar oynamaları gerekecekti.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler