MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baba Candır 26. bölümüyle şaşırtacak

Samimi konusuyla dikkatleri çeken Baba Candır yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Baba Candır 26. bölümünde Haluk şaşırtacak. Haluk'un Ece'yiaffetmeme kararı alması renkli sahneleri ortaya çıkarak.

Sıcak ve samimi öyküsüyle dizi severlerin ilgisini çeken aile dizisi Baba Candır yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Üç çocuğuna hem babalık, hem annelik hem de "hayat koçluğu" yapmak zorunda kalmış, emektar taş fırın ustası Salih'in başından geçen bazen neşeli, bazen de hüzünlü olayları anlatan, her hafta yeni bir maceranın yaşandığı Baba Candır yeni bölümünde yine oldukça renkli sahneler var. Deneyimli isimlerin yanı sıra genç yeteneklerin de kadrosunda yer aldığı dizinin yeni bölümünde Haluk, Ece'den intikam almak için kolları sıvıyor. Settar Tanrıöğen, Özgün Karaman, Tülay Bursa, Melis Tüzüngüz gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Baba Candır 26. bölümüyle bu akşam TRT 1'de!

BABA CANDIR 26. BÖLÜM ÖZETİ

Baba Candır'da bu hafta Haluk Ece'yi affetmeme kararı alır. Ece'nin kendisine yaptıklarının acısını çıkartacaktır. Salih anaokulundan kaçırdığı Ege'yi ev sakinlerinden saklamaya çalışır. Ceylan Emrecan'dan gizli kendisine iş teklif eden Rüzgar ile buluşur. Buluşma haberlere düşer. Ece Haluk'a kendini affettirmek için elinden geleni yapar ama Haluk'un Ece'yi affetmeye niyeti yoktur. Ece ve Haluk arasında neler yaşanacak? Salih Ege'yi saklamayı başarabilecek mi? Emrecam-Rüzgar buluşmasında neler yaşanacak? Tüm bu soru işaretleri Baba Candır yeni bölümünde yanıt bulacak.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler