MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baba Candır 5. bölümde büyük sır ortaya çıktı

Yeni aile dizisi Baba Candır 5. bölümüyle izleyicilerine yine keyifli bir pazar yaşattı. Samimi anlatımı ile dikkatleri üzerine çeken Baba Candır'ın ekrana gelen son bölümünde Emrecan'ın sırrı, ortaya çıktı. Baba Candır 5. bölüm detayları, haberimizde!

TRT 1'in yeni dizilerinden Baba Candır son bölümüyle izleyicilerine yine keyifli bir pazar akşamı yaşattı. Emektar taş fırın ustası Salih ve çocuklarının hayatını eğlenceli bir şekilde ele alan Baba Candır dizisinin 5. bölümünde kıskançlık krizleri devam etti. Egemen'in hastane sahibinin kızı Aslı ile yakınlaşması Derya'yı, Ceylan'ın ise Rüzgar ile yakınlaşması Emrecan'ı çıldırttı. Kadrosunda; Settar Tanrıöğen,Özgün Karaman,Tülay Bursa,Melis Tüzüngüz gibi isimlerin yer aldığı Baba Candır 5. bölümüyle 30 Ağustos Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlandı!

BABA CANDIR 5. BÖLÜM ÖZETİ

Baba Candır 5. bölümünde; Emrecan Ceylan'ı Rüzgar'ın yanında görünce çok sinirlendi. Ceylan'a bir daha onunla görüşmemesini tembihledi. Ece Haluk'un asistanı olarak çalışmaya başladı. Haluk Ece'ye türlü türlü oyunlar oynayıp onu canından bezdirmeye çalıştı ama Ece Haluk'a pabuç bırakmayacaktı. Egemen'in hastane sahibinin kızı Aslı ile yakınlaşması ise Derya'yı kızdırdı. Derya Egemen'e hesap sordu. Derya'ya hesap vermek istemeyen Egemen aşk hayatı ve kariyeri arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktı. Emrecan bütün uyarılarına rağmen Ceylan'ın Rüzgar ile görüşmeye gittiğini öğrendi ve Rüzgar'a hesap sordu. Baba Candır 5. bölümünde Rüzgar ise Emrecan'ın sırrını öğrenmişti. Emrecan'ı küçük oyununu Ceylan'a söylemekle tehdit etti. Rüzgar Emrecan ve Ceylan'ın arasına girmeye kararlıydı ve Emrecan'ın bunu engellemek yapabileceği hiçbir şey yoktu.

Vitrin


En Çok Aranan Haberler