MAGAZİN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Baba Candır 6. bölümde Ece kaza geçirdi

TRT 1 ekranlarının yeni aile dizisi Baba Candır 6. bölümü ile kaldığı yerden devam etti. Emektar taş fırın ustası Salih ve çocuklarının hayatını eğlenceli bir şekilde ekrana getiren Baba Candır son bölümünde Ece ve Haluk, yakınlaştı.

Pazar akşamlarının eğlenceli dizisi Baba Candır 6. bölümüyle yine ekran başındakileri çok eğlendirdi. İzleyicilerin komik diyaloglara, karakterlerin ilişkilerindeki yeni karışıklıklara ve yanlış anlaşılmalara sahne olduğu Baba Candır'ın ekrana gelen son bölümünde Emrecan Ceylan'a karşı olan hislerinin farkına varmaya başladı, Rüzgar ve Emrecan arasında ise yeni bir kriz çıktı. Kadrosunda; Settar Tanrıöğen, Özgün Karaman, Tülay Bursa, Melis Tüzüngüz gibi isimlerin yer aldığı, samimi anlatımıyla dizi severlerin ilgisini çeken Baba Candır son bölümü 6 Eylül Pazar akşamı saat 20.00!de TRT 1'de ekrana geldi!

BABA CANDIR 6. BÖLÜM ÖZETİ

Baba Candır 6. bölümünde; Egemen Derya'yı evde ailesi ile yemekte görünce çok sinirlenir. Egemen Derya'ya biriken siniriyle evde büyük bir kavga çıkarır ve Nermin Egemen'e tokat atar. Egemen bütün olanlardan Derya'yı suçlayarak onunla olan ilişkisini bitirir. Ece ve Haluk'un savaşları ise Baba Candır son bölümünde de devam etmekteydi. Ancak ikili Ece'nin başına gelen bir kaza sonucu yakınlaştı ve aralarında ki ilişkinin rengi değişmeye başladı. Emrecan Ceylan'a karşı olan hislerinin farkına varmaya başlamıştı. Ceylan Emrecan'ın şiddetle karşı çıkmasına rağmen Rüzgar ile görüşüp onunla çalışmaya başlaması Rüzgar ve Emrecan'ı yine karşı karşıya getirecekti.

Yerel Seçim 2024


En Çok Aranan Haberler